ASTROLOGIJA

September bo odločilen: pet astroloških znakov, ki jih čakajo velike spremembe

Do sprememb bo prišlo predvsem na področju financ in kariere.
Fotografija: Se tudi vam obetajo pomembne spremembe. FOTO: Wavebreakmedia, Getty Images
Odpri galerijo
Se tudi vam obetajo pomembne spremembe. FOTO: Wavebreakmedia, Getty Images

Pripravite se, jesen bo vroča! Kljub deževju nas čakajo trije ognjeni meseci in vesolju se ne bomo skriti. Septembra 2023 bomo imeli zadnjo priložnost, da globoko zadihamo – oktobra se namreč začne koridor mrkov, ki bo še posebej močan zaradi delovanja dveh osi hkrati: oven-tehtnica in bik-škorpijon.

September bo mesec korenitih sprememb

September lahko spremeni življenje vsakogar. Za to se lahko še posebej zahvalimo mlaju v devici, ki bo na nebu 15. septembra. Ta bo sovpadal s koncem retrogradnega Merkurja. Vse to bo imelo največji vpliv na našo službo, naše sodelavce, šefa. To pomeni, da se obetajo spremembe v naši karieri, kar pa bo povzročilo razvoj novih dogodkov v oktobru in novembru. Na primer, lahko pride do sprememb v ekipi, odpuščanj ali pa se bo nekdo odločil, da bo delal le še zase.

Pet astroloških znakov, ki jih čakajo največje spremembe

Devica

Od avgusta naprej so vse oči uprte v device. Ker bo mlaj v vašem znamenju, lahko dobite novo zaposlitev ali status v podjetju. Odločite se lahko tudi za zamenjavo službe, saj se polna luna v ovnu 29. septembra pojavlja v vaši hiši krize in preobrazbe. Tako lahko na primer greste v novo podjetje, ker vam bodo ponudili visoko plačo.

Odločili se boste tudi za spremembo svoje podobe, bolj boste začeli prisegati na kakovostne kose oblačil in obutve, retrogradni Merkur v avgustu pa vam lahko prav tako pomaga shujšati in se vrniti v stil, ki je bil za vas pomemben pred nekaj leti. Verjetno boste po telesni spremembi ugotovili, da je čas, da osvežite tudi svojo kariero.

Lev

Velike spremembe v karieri so povezane predvsem z novo plačno situacijo. Najverjetneje se vam bo plača povečala že 15. septembra – lahko začnete poučevati  nove ljudi ali pa boste zaradi novih izobraževanj uspešno podražili svoje storitve. Prav tako je verjetno, da imate v službi vodjo, ki vas bo »potegnil« stopničko višje. Pokroviteljstvo vam bo pomagalo doseči finančno rast.

Polna luna 29. septembra v ovnu se dogaja v vaši hiši izobraževanja – lahko dobite potrdilo, diplomo ali pa boste imeli učitelja, ki bo vplival na vaš poklicni razvoj do leta 2025. To bo razširilo možnosti v vaši karieri in spremenilo vaš pogled na življenje.

Strelec

Mlaj 15. septembra bo v vaši hiši kariere in statusa – morda boste dobili novega šefa ali pa sami postali vodja oziroma dobili nov položaj. Če ste že dalj časa brezposelni, bodo septembra vaši razgovori obrodili sadove – ponudili vam bodo kakovostno službo z dobro pisarno in prijaznim urnikom.

V septembru se boste ukvarjali tudi z odnosi z vodstvom. Verjetno imate zdaj dva šefa in morda se boste naveličali prilagajanja vsakemu posebej. Najverjetneje bo to vprašanje rešeno sredi septembra.

Do 29. septembra lahko prav tako naredite prvi korak k ustanovitvi lastnega podjetja.

Oven

Z vidika kariere gledano se vam obeta najpomembnejši mesec – nova luna 15. septembra vam bo prinesla novo pisarno, ekipo ali dobrega zaposlenega. Na splošno se zdi, da ima vodstvo vedno večjo potrebo po vaših dejavnostih – prosite za povišico. Že 29. septembra, ko bo polna luna v ovnu, boste dobili novi naziv, status v svoji ekipi.

Na splošno je vesolje naklonjeno rasti tako vaše avtoritete kot tudi dohodka – ne oklevajte, prosite za višjo plačo, pisarno in pomočnike.

Rak

Zahvaljujoč uspešnim pogajanjem v septembru, se lahko dobro usposobite in opazno napredujete v nekaterih veščinah. Mlaj 15. septembra v devici vam lahko prinese novo izobraževanje, mojstrski tečaj, napredno usposabljanje – vse to ni naključno in vas premika k velikemu napredku.

Polna luna v ovnu 29. septembra vam bo prinesla usodno srečanje – bo v vaši hiši kariere in prišlo bo do dogodka, ki mu zagotovo ne boste mogli ubežati. Lahko vas postavijo za šefa, vam dajo novi status.

Vesolje je na vaši strani in v bližnji prihodnosti vas čaka velika zmaga.

image_alt
Ta astrološki znak je bog zapeljevanja, a v postelji mu ne gre

image_alt
Tako močnega retrogradnega Merkurja še ni bilo: pripravite se na krize in laži

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije