KAJ VAS ČAKA

Sanjska sporočila: kadar se znajdete v gozdu, je to dober znak

Sanje o potapljanju vas ženejo na dopust. Vozilo predstavlja spremembe, ki vas čakajo.
Fotografija: Opazujte, kakšna je v sanjah pot pred vami, saj simbolizira vaše življenje. FOTO: Jorm Sangsorn, Getty Images
Odpri galerijo
Opazujte, kakšna je v sanjah pot pred vami, saj simbolizira vaše življenje. FOTO: Jorm Sangsorn, Getty Images

Ko sanjate, da vi ali nekdo od vaših bližnjih leži v bolniški postelji, je to lahko simbol strahu pred tem, da bi se zgodilo nekaj, kar bi vam škodilo. Običajno te sanje simbolizirajo le to, naj vas ne skrbi preveč in naj vas ne skrbi na zalogo.

Pogosto sanjamo tudi, da sedimo v šolski klopi, kar nam nemalokrat vzbuja nelagodne občutke. Takšne sanje simbolizirajo preizkušnjo – ali boste kmalu vzeli katero od življenjskih lekcij, ki bo povezana s preteklostjo, recimo da se morate učiti iz svojih preteklih dejanj, ali se soočate s preizkušnjo.

Dober znak

Če sanjate, da se potapljate, je čas, da si vzamete dopust. Vaše telo in duša namreč hrepenita po miru in počitku. V resničnem življenju se vam je nabralo vsega preveč, vsi nekaj hočejo od vas, in sanje vam želijo sporočiti, da se morate znebiti skrbi. Kadar se vam sanja, da se utapljate, ste vpletenosti v nekaj, kar vas vleče proti dnu. Manj se zapletajte in stvari jemljite bolj sproščeno.

Hiša v sanjah simbolizira vašo notranjost in misli. Različni deli hiše imajo različen pomen. Klet lahko pomeni, da živite v zanikanju in ste neko težavo pometli pod preprogo, a vas še vedno muči. Sanje, da ste v spalnici, lahko predstavljajo dogajanje na področju partnerstva in spolnosti. Raziščite, kaj se vam v resnici dogaja na tem področju.

Kadar se v sanjah znajdete v gozdu, je to dober znak, ki nakazuje, da se boste kmalu izvlekli iz situacije, v kateri ste se znašli. Da ste v avtu, letalu, vlaku, čolnu, je simbol poti, po kateri teče vaše življenje. Ko vozilo upravljate, imate nad tem nadzor, kadar pa samo sedite v njem kot sopotnik, bi morali dobro premisliti, ali sprejemate prave odločitve. Vozilo v sanjah predstavlja spremembe, ki vas čakajo. Če so na poti ovire, vas najverjetneje nekaj izzivov čaka tudi v resničnem življenju. Če veslate v čolnu, vas čaka neka pomembna novica, najverjetneje dobra in povezana s poslom. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije