S kom se družite?

Skupina ima močno energijsko polje, ki lahko vpliva na vas. Ne razmetavajte svojih modrosti ljudem, ki jih ne upoštevajo.
Fotografija: Če se družite z negativnimi ljudmi, bo njihovo močno energijsko polje vplivalo na vas. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Če se družite z negativnimi ljudmi, bo njihovo močno energijsko polje vplivalo na vas. FOTO: Guliver/Getty Images

Rek, da enake ptice skupaj letajo, ni iz trte izvit. Ljudje, s katerimi se družite, odsevajo, kaj boste postali. Če se družite z ljudmi, ki niso dosti dosegli, se bo to na energijski ravni preslikalo na vas, opozarjajo guruji. Običajno imajo namreč skupine ljudi močnejšo skupno polje in zavest kot posameznik. Če se torej družite z zgubami, se bo ta program prepisal na vas. Tudi če mislite, da se lahko uprete temu nezavednemu vplivu, boste morali nenehno plavati proti toku, če si želite ohraniti svoje energijske vzorce. Glede na to, da je vaš čas na Zemlji omejen, razmislite, koliko ga želite zapraviti za težje poti, če lahko napredujete v svoji začrtani smeri.

Zavedajte se, da vas lahko tudi dobrota in prijaznost potegneta nazaj. Ustavite se, če razmetavate nasvete ljudem, ki jih nikoli ne upoštevajo, ker so raje nesrečni, vi pa samo izgubljate energijo s tolaženjem in prepričevanjem. Ni se treba oddaljiti od vseh – prevzemite nadzor nad tem, kako drugi vplivajo na vas! Vaša krivda je, da jim dovolite preveč. Imate moč, da upravljate svojo usodo, zato ni treba kazati s prstom nanje in jim očitati, da manipulirajo z vami. Bodite pozorni na svoje misli. Zavedajte se, kaj se vam dogaja, v vsakem trenutku.

Nadzor se vrši tudi prek energije čustev. Recimo, da si močno želimo, da bi nekdo skrbel za vas, zato projicirate to energijo nanj. Morda se ne zaveda, da prihaja ta energija od vas, a ga čustveno izčrpava. Čuti težo in občutek depresije ali tesnobnosti. To je čustveni prenos, ki se vam bo vrnil kot bumerang. Vaša nezadržna potreba po posedovanju tega človeka bo slej ko prej sprožila depresijo in obup v vas. Vede ali ne ste namreč sprožili energijski napad, ki ne more ostati brez posledic, zato se mu izogibajte za vsako ceno. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije