ASTROLOGIJA

Ruski astrolog poslal opozorilo: pazite se teh datumov, ti dogodki so neizogibni

Obstaja šest krajših, a nevarnih faz.
Fotografija: Mikhail Levin. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Mikhail Levin. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

Astrologi menijo, da naj bi leto zajca prineslo več miru in blaginje kot leto tigra. Ruski astrolog Mikhail Levin napoveduje, katera so nevarna obdobja letu 2023, ko moramo biti še posebej previdni.

Po njegovih besedah ​​je bilo leto dvojic, torej 2022, polno številnih nasprotij. To se je še posebej pokazalo v drugem mesecu leta, ko se je začela vojna v Ukrajini in s tem svetovna kriza. Letošnje leto pa ima tudi trojko, kar naj bi prineslo več ravnovesja.

A težav ne bo konec čez noč. Konflikti se bodo nadaljevali na mnogih življenjskih področjih, vendar se bodo do sredine leta počasi umirili. Jeseni se lahko nadejamo daljših obdobij miru.

Še vedno pa se pričakuje več obdobij velike nevarnosti. Levin pravi, da takrat ne bi smeli načrtovati ničesar velikega, saj se lahko vse podre. Ti datumi lahko prinesejo tudi pomembne globalne dogodke.

Obstaja šest krajših, a nevarnih faz:

  • od 15. do 20. marca;
  • od 19. do 22. maja;
  • od 24. do 28. junija;
  • od 7. do 10. oktobra;
  • od 10. do 13. novembra;
  • od 17. do 23. decembra.

Kljub temu pa poudarja, da bo z vidika globalnih dogodkov letošnje leto lažje kot prejšnje. Kriza se ne bo končala pred letom 2025, a naj bi po njegovih besedah prešla v stabilno fazo. Ne bodo vsi zadovoljni, preprosto ni mogoče. Napeto bo, a na koncu naš čaka mir, še dodaja ruski astrolog.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije