LJUBEZEN IN ZODIAK

Ribe so vsestransko znamenje

Moški vas bo razumel, čutil in podpiral, a se boste nanj težko zanesle. Če ste riba, si izberite stabilnega, realnega in prizemljenega partnerja.
Fotografija: Ribak bo razumel vaša čustva in poskrbel za vaše potrebe. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ribak bo razumel vaša čustva in poskrbel za vaše potrebe. FOTO: Guliver/Getty Images

Znamenje rib je zadnje znamenje zodiaka, kar nam da vedeti, da se v njem stekajo vsa predhodna znamenja in je s tem zelo modro, najbolj vsestransko znamenje. Toda ker je na koncu, močno čuti in je z vsem povezan, tako je močno odprt in lahko zaradi prevelikega sočutja izgubi nekaj moči. Ker so ribe tako prepustne za tuje energije, so dobri mediji, znajo svetovati, videti v prihodnost, pogosto so umetniki. Problem zadnjega znamenja je, da je njegova naloga zaključevati, vse spustiti, ničemur pripadati, zato so ribe pogosto utrujene od vsega in nimajo prave življenjske energije.

Žrtev ženskih kapric

Ribak se bo znal vživeti v čustva svoje drage, razumel njeno stališče, sočustvoval z njenim trpljenjem, vedno jo bo nekako razumel. Toda pri tem gre lahko predaleč in postane žrtev ženskih kapric in izkoriščanja. Če boste znale biti tople in sočutne, kar bo najlažje ženskam z veliko planetov v vodnih znamenjih, jim ne bo mar, če je stanovanje čisto ali ne, saj ne komplicira življenja s popolnostjo. Potrebuje pa prostor, da lahko sledi, ko začuti klic – lahko gre za umetnost, duhovnost, potovanja, pomoč drugim, kar koli že čuti globoko v sebi, bo imelo prednost pred družinskimi obveznostmi. Partnerici zna prepustiti vodstvo in deluje kot podpora, se ji prilagodi. Čeprav mu ženska z veliko planeti v zemeljskih znamenjih ponuja nekaj stabilnosti in varnosti, mu včasih pretrdo odreja njegovo pot.

Na ribake se je sicer težko zanesti. Precej raztreseni so, pa še čustva jih včasih premočno lomijo in nikoli ne veš, ali bodo znali skozi problem ali jih bo zlomil. Marsikateri ribak ima slab občutek za čas in prostor, zaradi navdušenja nad svojim početjem lahko pozabi jesti, piti, spati. Spet drugič, ko bo nekoliko manj navdušen, pa lahko prespi ves dan. Tu je njegova umetniška duša najbolj izrazita in kaos taki umetniški duši sledi kot senca. Znal vas bo imeti rad, o tem ni dvoma, vas toplo objeti, dati občutek, da ste pomembni, da so vaša čustva pomembna, tako kot bo potrpežljiv in popustljiv z vami, bo tudi s seboj. Je izjemno očarljiv, a marsikdaj tudi laže, ne manipulativno, ampak ker nima pravega stika z realnostjo, vam prodaja svoje sanje in iluzije, tako je to, kar govori, prej to, kar si želi, po čemer hrepeni, kot kar je res. Razočarajo jih hladne intelektualke z veliko planetov v zračnih znamenjih, ranijo jih tiste z veliko planeti v ognjenih znamenjih. Trdne ženske z veliko zemlje jim lahko ponudijo okvir trdnosti in stabilnosti.

Med ribami se pogosto skrivajo nadarjeni umetniki. FOTO: Guliver/Getty Images
Med ribami se pogosto skrivajo nadarjeni umetniki. FOTO: Guliver/Getty Images

Sonce v drugi, šesti ali deseti hiši, pozitivno povezano s Saturnom Plutonom ali Marsom, podpira ribjo naravo, da se ta izraža nekoliko bolj trdno, predvidljivo in praktično. Sonce v četrti, osmi, dvanajsti hiši in v aspektih z Luno in Neptunom ali vladarjem dvanajste hiše njihovo ustvarjalnost krepi, vendar jih dela življenjsko še bolj labilne.

Ona hrepeni po umetniku

Ribe si želijo čustvene bližine, od partnerja potrebujejo nekaj stabilnosti, toda ne preveč, saj želijo tudi partnerja, ki je prilagodljiv in jim zna slediti. Včasih nezavedno hrepenijo po umetnikih ali duhovnih učiteljih, vendar to lahko prinaša velika razočaranja. V resnici je bolje, če si najdejo toplega in zvestega človeka, toda z nekaj občutka za življenje na zemlji, ki jim daje nekaj več stabilnosti in trdnosti. Ženske s Soncem v ribah večinoma brez težav prepustite moškemu glavno besedo in se znate prilagajati njegovim potrebam. Toda paziti morate, da tako ali drugače ne postanete žrtev svojega dragega. Vsako prilagajanje, ki gre predaleč, drago plačamo. Drugo, na kar mora ribica paziti, je, da partner nima škodljivih navad. Ribice lahko padete pod vpliv negativnih partnerjev in prevzamete njihove slabe navade. Ob moralnih in dobrih ljudeh boste tudi ve boljše. Zelo pomembno je, v kakšnem okolju ste. Torej izbirajte partnerja modro, ne le z nestvarnimi ljubezenskimi hrepenenji, nikar si ne želite nikogar reševati, izberite si partnerja, ob katerem ste srečnejše in boljše. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije