ASTROLOGIJA

Progresirana Luna v biku

V središču vašega zanimanja bo finančno področje. Bolj praktični, realistični in premišljeni boste.
Fotografija: Progresirana Luna je v vsakem znamenju približno dve leti in pol, tudi v biku. FOTO: Somchaisom, Getty Images
Odpri galerijo
Progresirana Luna je v vsakem znamenju približno dve leti in pol, tudi v biku. FOTO: Somchaisom, Getty Images

Ko progresirana Luna prehaja bika ali drugo hišo vašega horoskopa, boste postali previdnejši kot takrat, ko je bila v ovnu. Vaš um bo deloval bolj premišljeno in počasi, včasih celo okorno. Bolj praktični in realistični boste. Načrtovali boste stvari in lahko da se jih boste lotevali malce konservativno. Morda boste porabljali energijo za popravljanje nekaterih napak, ki ste jih napravili, ko je bila progresirana Luna v ovnu in ste bili preveč impulzivni. Začeli boste varčevati, saj se boste več ukvarjali z varnostjo in s tem, da imate trdno finančno osnovo. Materialno področje bo za vas pomembno in skoraj vsak bo v obdobju dveh let in pol odprl nov bančni račun ali kupoval posest.

V tem času se boste ukvarjali s financami. FOTO: Ivan-balvan, Getty Images
V tem času se boste ukvarjali s financami. FOTO: Ivan-balvan, Getty Images

Tudi najbolj nepraktična oseba na svetu se bo odločila, da potrebuje in želi imeti nekaj premoženja. Celo če prej noro zapravljate ali živite neodgovorno in iz rok v usta, shajate od plače do plače brez vsakega prihranka. Ko bo progresirana Luna prehajala znamenje bika, se boste nenadoma odločili, da morate imeti posest, dom, pognati korenine, poskrbeti za svojo prihodnost.

Prioriteta bo dom

Dom in korenine bodo postali vaše prioritete. Več časa boste preživeli doma in si hoteli polepšati bivališče. Nekateri si tedaj kupujejo slike, drago pohištvo itd. Postanete lahko odločeni, da morate imeti najbolj izbrano lastnino – čudovito opremljeno hišo ali najboljši avto v soseski. Zares se lahko obdate z razkošjem, saj vas motivirata tekmovalnost in primerjanje z drugimi.

Ni nenavadno, da v tem času prihajajo v vaše življenje vplivni ljudje. Toda če progresirana Luna v biku naredi slab aspekt, lahko postanete razvajeni, leni, se zredite ali postanete preveč materialistični. A večinoma boste samo praktični in začeli graditi nekaj zase.

Ko je progresirana Luna v biku, ste lahko prav tako nagnjeni k težavam z grlom ali ščitnico. Vsekakor pa poglejte vse elemente karte, preden predvidevate, kaj se bo zgodilo. Izhajajte iz natalne karte. Preglejte progresije in tranzite in vse to uskladite z mrki in lunacijami. Na koncu uporabite progresirano Luno za določanje časovnice dogajanja in razlago. Nekdo bo lahko na primer imel samo vneto grlo, za druge pa bodo dogodki bolj skrajni.

Kot rečeno, pomembno je pregledati tudi druge dejavnike, ko določamo vpliv progresirane Lune v znamenju. Lahko se lotite prenove in novega opremljanja doma ter izbirate najboljše, greste na kakšno potovanje, lahko se izboljšajo vaši ali partnerjevi prihodki … Ključ do pravilne interpretacije je natalna hiša, ki ji vlada Venera, in hiša, v kateri je ta. Možnost za razmerja v tem času obstaja ne glede na hišo, ki je spodbujena s progresirano Luno.

Velja še opozorilo, da sta 28. in 29. stopinja bika stopinji za bankrot. Zaradi pretiranega zapravljanja in močne želje po razkošju, ko je progresirana Luna v biku, si lahko naprtite veliko dolgov. Do 28. in 29. stopinje bika morate zapreti pipico. To ne pomeni, da boste bankrotirali, toda morali se boste začeti zavedati, da ste bili nepremišljeni. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas