DUHOVNI NASVET

Prekinite začarani krog istih težav

Naša dejanja vplivajo na našo vibracijo in prepričanja. Če vam je težko, se zasmejte, da si izboljšate razpoloženje.
Fotografija: Če drugače pogledamo na problem, se ta umakne. FOTO: Jirapong Manustrong, Getty Images
Odpri galerijo
Če drugače pogledamo na problem, se ta umakne. FOTO: Jirapong Manustrong, Getty Images

Razlog za to, da se vam nenehno ponavljajo iste težave, je v zakonu privlačnosti, s katerim naše misli in čustva ustvarjajo našo resničnost, vključno s težavami. Če smo na nekaj močno negativno osredotočeni, s tem nenehno znova pritegnemo isti problem. Pomislite, ali govorite o težavi ali se pritožujete zaradi nje.

Od tarnanja in pritoževanja smo lahko celo zasvojeni, kar privlači prav tisto, o čemer govorimo. Morda se boste morali nadzorovati, toda z nekaj discipline se lahko odvadite gojiti negativno govorjenje. Ali obsedeno razmišljate o težavi? Ko nas nekaj skrbi, s tem spodbujamo še več tovrstne energije in se oddaljujemo od rešitve. Laže je nehati govoriti o nečem kot razmišljati. Poleg tega nas blokirajo podzavestne misli, ki jih nimamo pod nadzorom.

Preusmerite pozornost

Pomagamo si lahko z namernim preusmerjanjem pozornosti. Recite si: »Ta problem lahko rešim pozneje, zdaj se bom osredotočil/-a na nekaj bolj spodbudnega.« Temu dodajte prijetno dejavnost in spremenila se vam bo vibracija. Guruji svetujejo tudi, da ne delujte iz strahu. Naša dejanja lahko vplivajo na našo vibracijo in prepričanja. Če vam je težko, se lahko zasmejete, da si izboljšate razpoloženje. Če spremenimo vedenje glede problema, se spremeni tudi, kako čutimo do njega, posledično pa se težava drugače manifestira v naši resničnosti.

Zato je izbira načina delovanja močan dejavnik pri tem, kaj privlačimo. Če omejimo in odstranimo strah glede težave, bomo zavedno spremenili vibracijo in prepričanja. Dobimo namreč tisto, na kar se osredotočimo, pa če to želimo ali ne, zato se ne smemo nikoli osredotočiti na neželeno. Največja zaščita pred negativnimi dogodki je t. i. vibracijska poravnava. Ko smo v visokem vibracijskem stanju, smo stoodstotno zaščiteni in bomo pritegnili samo želene dogodke in okoliščine. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije