DUHOVNI NASVET

Prebudite notranjo boginjo

Objavljeno 19. oktober 2019 07.05 | Posodobljeno 19. oktober 2019 07.05 | Piše: M. B. Z.

Zažarite v vsej svoji vrednosti, če želite pritegniti, kar želite. Ne trudite se ugajati drugim in bodite prijazni do sebe.

Ko boste odkrili svojo pravo moč, boste lažje oblikovali življenje po svojih željah. FOTO: Guliver/Getty Images
Ko se ženska dvigne v vsej svoji veličastnosti in notranji lepoti, je njena energija magnetična in v svoje življenje lahko pritegne vse, kar si želi. Zažari v najlepših barvah, saj se zaveda svoje vrednosti. Stik z notranjo boginjo je vir vaše ženske moči. Ko čutite tudi svojo mehkejšo plat, se osredotočate na prepuščanje in sprejemanje, ne le na doseganje in napredovanje. Vprašajte jo, kaj vam sporoča. Morda vam želi povedati naslednje: Ne ocenjujte se po svoji teži. Notranja boginja v vsaki ženski ni odvisna od njene konfekcijske številke. Lepi ste, čutni in privlačni, natanko taki, kot ste. Verjemite v to. Najprivlačnejša stvar na ženski je njen nasmeh! Ne trudite se ugajati drugim. Če se boste ves čas uklanjali in zatirali svoje potrebe na račun drugih, si boste dolgoročno nakopali veliko čustveno škodo. Morate vedno sklepati kompromise ali lahko kdaj rečete ne?

Zavedajte se svoje moči. Ne potrebujete odobravanja drugih. Naj vas negativni komentarji iz okolice ne zavedejo, da mislite nasprotno. Ostanite v sedanjem trenutku. Ne razmišljajte, kako je bilo, ko je bilo, ali kako bo, ko bo in če bo. S tem namreč sprožite spiralo dvoma o sebi, kakršni ste zdaj. Vse, kar ste in imate zdaj, je prav za vas. Zaupajte temu. Bodite prijazni do sebe.

Kdaj ste si bili zadnjič všeč? Kdaj ste se zadnjič pohvalili? Razvajali? Si kaj privoščili? Storite to večkrat. Verjemite vase. Če ne boste vi, ne bo nihče drug. Zavedajte se, da imate vedno možnost izbire. To je velika moč in velika odgovornost hkrati. Čeprav vas je strah, nekaj naredite ali ne. Vaše življenje je. Vi odločate o njem.
Deli s prijatelji