REINKARNACIJA

Potovanje duše: želimo si doživeti čim širši spekter izkušenj

Večina človeških bitij v zaporedju inkarnacij večkrat zamenja spol.
Fotografija: V vsakem življenju si želimo doživeti različne izkušnje z vseh zornih kotov. FOTO: Unaihuiziphotography/Getty Images
Odpri galerijo
V vsakem življenju si želimo doživeti različne izkušnje z vseh zornih kotov. FOTO: Unaihuiziphotography/Getty Images

Zakaj se vedno znova rojevamo? Regresoterapevti pojasnjujejo, da so z duhovnega vidika ponovna rojstva namenjena vzpostavljanju priložnosti, da si v različnih življenjih ustvarimo številne različne resničnosti, v katerih pridobivamo izkušnje kot duša z vseh zornih kotov.

Zato nam tudi naši duhovni vodniki pomagajo izbrati bodoče starše glede na karmične vezi in lekcije, ki se jih želimo naučiti v določeni inkarnaciji. Duša si namreč želi doživeti kar se da širok in pester spekter izkušenj, izkusiti vsako situacijo z vseh zornih kotov. Velika večina človeških bitij prav tako večkrat zamenja spol v zaporednih življenjih po določenem vzorcu: od devetim do dvanajstim življenjem istega spola naj bi jih sledilo prav toliko nasprotnega.

Nekatere duše imajo lahko tudi krajši ciklus in zamenjajo spol po štirih ali petih življenjih. Ker je glavni namen reinkarnacije uravnoteženje vseh nasprotij in iskanje ravnovesja, je to smiselno. Zato se tudi na primer ugledni znanstvenik v enem življenju odloči za intelektualno preprosto naslednje življenje, medtem ko se bogataš namerno prelevi v reveža. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas