ASTROLOGIJA

Pomanjkljivosti zodiaka

Objavljeno 04. avgust 2020 07.24 | Posodobljeno 04. avgust 2020 07.24 | Piše: Mateja Blažič

Vsako znamenje ima šibke in močne točke. Z malo truda omilimo slabosti in uveljavimo prednosti.

Škorpijoni naj se naučijo odpuščati, strelci pa naj bodo bolj sočutni in pozorni do drugih. FOTO: Bulat Silvia/Getty Images
Vsako znamenje zodiaka ima svoje prednosti in šibke točke, pa naj gre za osebnostne lastnosti, navade ali vedenje. A če se svojih pomanjkljivosti zavedamo, jih lahko z malo truda omilimo ali spremenimo, da bomo lažje živeli sami s sabo in z drugimi.
Oven se mora bolj zavedati potreb drugih in se odzivati nanje, saj vidi le sebe. Bik naj bo bolj prilagodljiv, manj trmast in pripravljen sklepati kompromise. Dvojčki naj izmojstrijo svojo stalnost ter poženejo korenine kljub svoji nemirni naravi. Raki naj bodo bolj optimistični in manj občutljivi. Levi naj se učijo sodelovanja in naj se manj osredotočajo samo nase. Device naj bodo bolj družabne ter se bolj prepuščajo življenjskim pustolovščinam. Tehtnice morajo delati na svoji odločnosti in samozavesti. Škorpijoni naj se naučijo odpuščati in prenehati gojiti zamere. Strelci morajo biti bolj sočutni in pozorni do drugih. Kozorogi naj postanejo bolj pustolovski in pripravljeni tvegati. Vodnarji naj se učijo biti bolj previdni in pripravljeni sprejeti pomoč. Ribe naj se potrudijo ostati zbrane in se osredotočijo na sedanji trenutek. 
Deli s prijatelji