SANJE IN SINHRONOST

Pokukajte v prihodnost

Tudi sanje lahko vsebujejo napovedi dogodkov in opozorila. Spremljajte občutke, ko se začnejo odvijati pomembni dogodki.
Fotografija: Če boste pozorni, boste opazili, da nam vesolje ves čas pošilja znake, ki kažejo našo prihodnost. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Če boste pozorni, boste opazili, da nam vesolje ves čas pošilja znake, ki kažejo našo prihodnost. FOTO: Thinkstock

Povsem preprosto je mogoče pokukati v prihodnost. Osredotočite se na pomemben odnos zunaj družinskega kroga, najbolje ljubezenskega. Pomislite na trenutek, ko ste se spoznali s to osebo. Ste takoj začutili povezavo in dobili občutek, da bo razmerje trajalo? So vaše misli spremljali kaki fizični občutki? Nekateri namreč poročajo tudi o fizičnih zaznavah, ko spoznajo nekoga, ki bo pomembno vplival na njihovo prihodnost. Drugi poročajo o živih sanjah o tej osebi ali celo prebliskih iz prihodnosti.
Morda si mislite, da se kaj takega vam gotovo ne dogaja, toda pomislite znova – morda samo niste bili dovolj pozorni na to. Še naprej spremljajte svoje občutke in misli, ko se začnejo odvijati za vas pomembni dogodki. Opazujte vzorce in si jih zapisujte. Poskušajte uganiti, kaj bo sledilo, glede na svojo intuicijo in občutke. Potem preverite za nazaj, kako ste se odrezali.

Pišite sanjski dnevnik in spremljajte sanje, če se zdijo še tako nesmiselne. Morda boste pozneje presenečeni, koliko sanj se je izkazalo za napoved prihodnosti ali so vsebovale skrita opozorila. Preden zaspite, prosite za intuitivne sanje, povezane z dogodkom ali osebo, ki vas zanima.

Zjutraj si jih zapišite. Ne poskušajte jih analizirati, bodite pa pozorni na občutke, ki so spremljali sanjsko dogajanje. Opišite ljudi in prizore v njih. Ste bili sami veseli? Navdušeni? Mirni? Vznemirjeni?

Enkrat na mesec preglejte svoje sanje in preverite, koliko so napovedale prihodnost.

Večina sanj bo simboličnih in povezanih s trenutnim dogajanjem v vašem življenju. Toda med vsem tem boste včasih zaznali tudi koščke, ki dajejo vpogled v prihodnost. Opazujte, beležite in vadite! Rezultati vas bodo presenetili. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije