UNIVERZALNI ZAKONI

Osvobodite se odvisnosti od denarja

Naj se vaše življenje ne vrti le okoli plačevanja položnic in strahu. Izstopite iz začaranega kroga, v katerem borba za denar kroji vaš vsakdan.
Fotografija: Osvobodite se krča in prepričanja, da nujno potrebujete denar za preživetje.
Odpri galerijo
Osvobodite se krča in prepričanja, da nujno potrebujete denar za preživetje.

Denar sam po sebi nima pomena in je v duhovnem smislu nevtralen. To pomeni, da nima svoje volje, je le sredstvo, ki mu vi dajete pomen. In prav v tem je ključ. Vi ste tisti, ki mu dajete moč nad sabo z idejo, da ga ni nikoli dovolj, ali ga vidite kot nekaj vmesnega, kot posrednika do vaših želja. Podobno je kot z elektriko – ko prižgemo luč, ne razmišljamo, od kod pride, pomembno je, da razsvetli prostor. Prav ta obrat v razmišljanju o denarju je prvi ključ do finančne neodvisnosti.

Zakaj? Če razmišljamo o denarju kot o nečem, česar nimamo nikoli dovolj in kar si moramo s trudom priboriti, vesolju nenehno sporočamo idejo pomanjkanja. Denar ima tako nadzor nad nami, saj smo si ustvarili prepričanje, da je samo za določene ljudi in da se moramo zanj vedno krvavo boriti. Spustite vse to. Takoj!
Denar je samo orodje za izmenjavo, le sredstvo za izpolnitev tistega, kar si želite in potrebujete. Vedno se zavedajte, za kaj ga potrebujete – vselej gre namreč za uresničitev končnega cilja. Najpomembneje je, da ne obtičite na določeni točki razmišljanja o denarju. Ko z energijskega vidika ustvarjate strah in pomanjkanje, se bo natanko to kazalo v vašem življenju. Zdrav odnos z denarjem pomeni, da nismo zakrčeni glede njega in mu ne podeljujemo nadzora nad našim življenjem. Ko je sprožena energija kroženja, so odstranjene vse blokade in lahko nemoteno priteka do nas. Obilje z duhovnega stališča pomeni, da obdržimo mirnost ne glede na finančno situacijo po svetu. Miren um, povezava z duhovnim virom, hvaležnost in pretok so ključne točke do finančne svobode.

Nikoli ne gre za denar sam, ampak tisto, kar kupujete z njim, torej vaše želje in potrebe.
Nikoli ne gre za denar sam, ampak tisto, kar kupujete z njim, torej vaše želje in potrebe.

Teden dni opazujte svoj odnos do denarja. Kolikokrat vas skrbi zaradi njega? Ste v krču? Si sposojate? Kako govorite o njem – iz stanja pomanjkanja ali obilja? Se vidite kot žrtev, ki nikoli ne zasluži dovolj, ali kot nekoga, ki nima večjih finančnih težav in mu vse gladko teče? Vse je odvisno od vašega pogleda. In še nekaj, če mislite, da ljudje, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, ne morejo biti bogati, ker bosopeti sedijo na rogoznicah, spremenite to omejujoče prepričanje. Vsi smo povezani z materialnim vidikom življenja, saj imamo telo in jemo, torej ni nič slabega v tem, da ste materialno preskrbljeni. Za vse na svetu je v energijskem smislu dovolj denarja, vsak od nas je lahko svoj center obilja, nismo tu, da bi živeli v pomanjkanju.

Ko pretehtate svoje navade, povezane z denarjem, boste ugotovili, na čem morate delati. Dajati morate in prejemati. Pretok vsega dobrega se zgodi z vsako finančno transakcijo, vključite se v prejemanje in dajanje. Zavedati se morate, da vas vesolje podpira – vedno. Vsak od nas je izraz božanskega, imamo moč, dostop do informacij, obilja, vse nam je vsak hip na voljo. Bodite pozorni na ljudi, ki v vašem življenju odslikavajo finančno stanje, kakršno si želite. Lahko so modeli tega, kar si želite doseči – nekdanji šefi, sorodniki, ljudje, ki imajo finančno stanje, kakršno si želite. Če ni nikogar, ki bi bil vaš model, ga poiščite, da si boste lahko plastično predstavljali svoj končni cilj. In zapomnite si, da vi določate svoj denarni pretok, vi osmišljate denar, vi določate, koliko ga bo prišlo v vaše življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije