DUHOVNI NASVET

Ohranite visoko vibracijo

Ko se nakopičijo negativni dogodki, nas lahko to potegne navzdol. Pomagajte si z duhovnimi tehnikami in zavestnim dihanjem.
Fotografija: Potrudite se ostati zdravi in spočiti. FOTO: Peopleimages, Getty Images
Odpri galerijo
Potrudite se ostati zdravi in spočiti. FOTO: Peopleimages, Getty Images

Vse okoli nas je energija v nenehnem spreminjanju. Ko ste na dnu in izčrpani, vam je upadla energija. Ko ste zadovoljni in spočiti, pa prekipevate od nje. Da se odrinete od dna in si zvišate vibracijo, zahteva nekaj vaje in truda. Včasih se namreč ujamemo v spiralo negativnosti in nimamo moči, da bi prekinili začarani krog.

Včasih vam energija upade iz povsem podzavestnih razlogov, drugič vam je jasno, kaj je vzrok za to – nemirni ste, z nekom se sprete, preberete slabo novico, prežemajo vas skrbi, zamudite avtobus, zaparkirajo vas … Ko se nakopičijo negativni dogodki, nas lahko to potegne navzdol, odvisno od čustvene vpletenosti, ki jih spremlja. Nekatere lahko prizadene že šefova osornost, ki sicer nima zveze z njimi.

Ne ignorirajte problema

Najboljše, kar lahko storite, je, da se prebijete do bistva zadeve. Vsak čustveni odziv je namreč povezan s pretresom iz otroštva, podzavestjo ali spomini. Če odkrijete, kaj vas v resnici vznemirja, lahko spremenite svoje odzivanje. Drugi vzrok za znižanje vibracije je, da se izogibate nečemu, kar bi morali narediti, opaziti, spremeniti, če npr. ne sledite svojim ciljem ali občutkom. Poskusite meditirati in najti odgovore, da pridobite dodatni vpogled v dogajanje. Ne ignorirajte problema, ampak se mu posvetite. Odkrijte vzroke! Visoko vibracijo pa ohranjate z duhovnimi tehnikami, zdravim prehranjevanjem, zavestnim dihanjem, kar je povezano z našim čustvenim dobrim počutjem. Predvsem in najprej se potrudite ostati zdravi in spočiti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije