ASTROLOGIJA

Ob luninem mrku spustite staro

Objavljeno 10. januar 2020 07.02 | Posodobljeno 10. januar 2020 07.02 | Piše: M. B. Z.

Njegov vpliv bo močan, če ste se upirali razvoju Pozorni bodite na čustva, ki bodo privrela na plan

Lunin mrk se dovrši danes zvečer. FOTO: Guliver/Getty Images
Današnji lunin mrk na 20 stopinj raka je priložnost, da spustite vse, kar vam ne služi več. Pokazali se bodo nezavedni vzorci, ki jih ponavljamo v odnosih, in tudi sadovi truda minulih šest mesecev; nekatera prizadevanja se bodo izkazala za brezplodna. Vpliv mrka bomo čutili tri mesece, toliko časa lahko trajajo čiščenje, spremembe in zdravljenje. Če ste se upirali razvoju in rasti, je lahko vpliv mrka izjemno močan. Ker boste bolj čustveni, prisluhnite, katera čustva bodo prišla na plan. Ker je Saturn v konjunkciji z južnim karmičnim vozlom, se lahko rešite stare karme.

Če ste po ascendentu škorpijon, vam mrk pade v deveto hišo višjega izobraževanja. Morda boste odpotovali nekam, kjer si boste širili obzorja in se srečali z ljudmi drugačnih navad, prepričanja in jezika. Odprite se neomejenim novim priložnostim. Čaka vas pustolovščina, ki bo spodbujala vašega duha in um. Če imate ascendent v tehtnici, bo mrk v vaši deseti hiši. Velike življenjske spremembe bodo zamajale vaše temelje in spremenile vaš status in kariero. Sledili boste svojim talentom in jih postavili pred materialno varnost. Ker se boste gnali v karieri, boste izčrpani, primanjkovalo vam bo časa zase in za družino. Nepričakovan dogodek lahko strese ravnovesje med delom in domom, vzpostaviti ga boste morali znova.

Lunin mrk pade v enajsto hišo, če ste po ascendentu devica. Nov hobi vam lahko prinese nove prijatelje. Vložite čas in denar v nekaj, kar vas zanima, saj lahko dolgoročno prinaša nove priložnosti. Če boste osamljeni, pazite, da se ne zatečete na internet, raje spoznavajte ljudi v živo. Take, s katerimi se lahko globoko pogovarjate. Lahko se vpišete tudi na kakšno delavnico in stkete nove prijateljske vezi. Hkrati je to hiša želja in upov, zato boste bolj drzni in impulzivni.

Z ascendentom v levu bo mrk v dvanajsti hiši. Doživljali boste spremembe vsakodnevne rutine in prehranjevanja, hkrati se boste morali bolj opirati na svojo intuicijo. Pokazalo se bo, kako si škodite s slabimi navadami. Pozorni bodite na to, kako se vaše telo odziva na prehrano, ki je posledica službenega urnika – preveč kave, sedenja, cigaret, stresa. Bolj občutljivi boste in takoj boste prepoznali lažnivce v delovnem okolju. V ospredju bo povezava med telesom, umom in dušo. Zavedali se boste, da je pomembno, da kdaj samo ste sami s sabo, namesto da ste ves čas ustvarjalni in storilnostno naravnani. 
Deli s prijatelji