Najboljši pari zodiaka

Zvezde kažejo, koga ljubimo in kako se ujamemo z njim. Najboljše so kombinacije, ki se podpirajo in dopolnjujejo.
Fotografija: Ne gre za to, da se nikoli ne sprejo, le odlično se dopolnjujejo in si stojijo ob strani. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ne gre za to, da se nikoli ne sprejo, le odlično se dopolnjujejo in si stojijo ob strani. FOTO: Guliver/Getty Images

Ne gre za popolne kombinacije, saj smo ljudje in imamo vsi napake – najboljše pare zodiaka predstavljajo tiste kombinacije znamenj, ki znajo uspešno reševati spore, skupaj prebroditi težke čase in vedno podpirajo drug drugega. Zato lahko rečemo, da se ne bodo tako zlahka razšli.

Ovni in ribe so odlični skupaj, saj so prvi dinamični, drzni in motivirani, drugi pa čutni, zapleteni in intuitivni. V paru bodo tako drug drugemu dali, kar najbolj potrebujejo – ribe bodo pogumnejše in odločnejše, ovni pa bodo poglobili svojo sicer površno in hitro naravo. Ovni bodo za ribe steber ter jim bodo dajali zalet, da ne omahujejo, ampak se česa lotijo, ter jim vcepili čut za odgovornost, ribe pa bodo ovne opozarjale na podrobnosti in jih učile prepuščanja.

Levi in tehtnice so si prav tako usojeni. Prvi so družabni, karizmatični in morajo biti v središču pozornosti, tehtnice pa so graciozne, prijazne in odprte. Njihovi pogovori lahko trajajo ure in ure, izjemno podobni so si, a tudi ravno prav različni, da se odlično dopolnjujejo. Levi obožujejo prijetno naravo tehtnic, njim pa spodnesejo tla pod nogami levovska samozavest, odločnost in karizma.

Devica in vodnar sta popoln par, ker so device analitične, pozorne in deloholične, medtem ko so vodnarji napredni, svobodni, ekscentrični in moderni ter s tem rahljajo strogo in kritično naravo svoje druge polovice. Device namreč lahko naučijo, kako se sprostiti in spustiti njihov večni nadzor in težnjo po popolnosti. Drug drugemu širijo obzorja in se učijo drugačnega načina razmišljanja. Uživajo, ko skupaj gledajo dokumentarce ali se pogovarjajo o temah, ki jih zanimajo. Teh jim namreč nikoli ne zmanjka!

Dvojčki in strelci so kot ustvarjeni drug za drugega, saj oboji obožujejo svobodo, novo znanje in pustolovščine. Skupaj jim ne bo nikoli dolgčas in vedno znova bodo iskali dogodke, ki jih bodo intelektualno potešili. Njihova skupna pot bo eno samo nikoli končano potovanje, na katerem bodo doživeli in se naučili več, kot bi se sami. Ker se bodo skupaj razvijali in napredovali, se tudi zlepa ne bodo razšli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije