LUNIN MRK

Mrk polne lune 5. maja: čakajo nas kaos, izguba nadzora, nepričakovane poteze

Lahko pride do nenadnih sprememb, ki nam omogočijo, da opustimo preteklost in življenje obrnemo v novo smer.
Fotografija: 5. maja bo lunin mrk. FOTO: TitoOnz, Getty Images
Odpri galerijo
5. maja bo lunin mrk. FOTO: TitoOnz, Getty Images

5. maja 2023 nas čaka mrk polne lune v škorpijonu. Mrki polne lune vedno prinašajo energijo koncev, transformativnih dogodkov, ki nas premikajo iz ene dimenzije zavesti v drugo. Lahko pride do nenadnih sprememb, ki nam omogočijo, da opustimo preteklost in življenje obrnemo v novo smer. Ta mrk polne lune pa prinaša tudi močno energijo števila pet, pišejo na alo.rs.

Energija števila pet

Polni lunin mrk v znamenju škorpijona bo 5. dan 5. meseca v letu na 14. stopinji škorpijona (1 + 4 = 5). Energija števila pet je močna in simbolizira spremembe, domišljijo in igro. Povezana je z elementi zraka, zemlje, ognja, vode in vetra.

To obdobje nosi s seboj težke energije, ki na površje dvignejo globoka čustva. Morda se počutimo preganjane s senco preteklosti, nezaščitene in ranljive. Število pet nas prav tako vabi k igri – kot da bi se morali igrati s temi energijami. Morda bi se morali celo skozi težke izkušnje ali energije, ki nas upočasnjujejo in izzivajo, spomniti na moč igre in ustvarjalnosti.

Kako se prepustiti vodstvu petice skozi zahtevno obdobje?

Morda moramo opustiti nekaj nadzora, sprostiti moč domišljije in postati radovedni. Morda nič ni tako resno, kot si ljudje predstavljamo.

Polna luna je ugoden čas za rituale osvobajanja in druge manifestacije, vendar je med mrkom najbolje odložiti vse čarobne obrede. Mrki so lahko kaotični, prinašajo nenadne spremembe, hitro rast in nepričakovane priložnosti, zato namesto da se poskušate osredotočiti na svoje želje in namere, odprite svoja srce in um vsemu, kar vam življenje poskuša ponuditi.

Zaupajte, da je to, kar se dogaja med tem lunarnim dogodkom, točno tisto, kar je potrebno in kar daje prostor za stvari, ki so bolj usklajene z vašim bistvom. Tako kot se je treba znebiti plevela na vrtu, narediti prostor za rože, nas ta mrk spodbuja, da odvržemo čustveno prtljago in se soočimo z notranjimi resnicami, da lahko razvijemo svoje potenciale in zacvetimo. Bodite prisotni in budni ter pripravljeni sprejeti svoja čustva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije