DUHOVNI NASVET

Manifestiranje želja: ko si nekaj zaželite, najprej naravnajte svojo energijo

Predstavljajte si, kako bi bilo imeti, kar si želite. Zadnji korak k uresničitvi je, da željo spustite.
Fotografija: Bodite odprti za priložnosti, ki se bodo pojavile. FOTO: Bernardbodo/Getty Images
Odpri galerijo
Bodite odprti za priložnosti, ki se bodo pojavile. FOTO: Bernardbodo/Getty Images

Kljub priljubljenim instantnim nasvetom novodobnih duhovnih učiteljev ni dovolj, da samo razmišljamo o svojih željah in si neutrudno ponavljamo afirmacije, ki naj nam bi jih prinesle. Pomembna je energijska naravnanost, s katero dostopamo do nove resničnosti in želenega v njej.

Zato, kadar si kaj želite, najprej naravnajte svojo energijo. Energijo, s katero manifestiramo, posredujemo vesolju, zato nikoli ne izhajamo iz stanja obupa, dvoma, izsiljevanja, strahu. Uporabljamo namreč zakon privlačnosti, zato lahko pritegnemo stvari, ki bodo potrjevale našo naravnanost. Najhitreje si dvignemo vibracijo, če izhajamo iz hvaležnosti.

Premagati boste morali tudi ovire, to so omejujoča prepričanja, npr. da si želenega ne zaslužite, ki jih čim prej očistite, saj se ne bo nič odvilo samo od sebe.

Pomembno je tudi, da jasno zastavite namero. Bodite natančni in neposredni. Opredelite npr., da si želite partnerja, ne pa ljubezni na splošno. Nato se povežite z vesoljem. Začnite s kratko meditacijo. Glasno povejte, kaj želite, nato pa začutite želeno. Predstavljajte si z vsemi čuti, kako bi bilo imeti, kar si želite. S hvaležnostjo uživajte v tem. Zadnji korak je, da spustite. Pustite vesolju, da opravi svoje delo, brez nadaljnjega vmešavanja, ki lahko blokira proces manifestacije. Bodite odprti za priložnosti, ki se bodo pojavile. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije