TERAPEVTI SO UGOTOVILI

Ljudje v regresiji govorijo v tujih jezikih

Otroci imajo znamenja na predelu smrti v preteklosti.
Fotografija: Ljudje se presenetljivo natančno spominjajo izkušenj. FOTO: Mpalis/Getty Images
Odpri galerijo
Ljudje se presenetljivo natančno spominjajo izkušenj. FOTO: Mpalis/Getty Images

Terapevti so ugotovili, da lahko ljudi popeljejo ne le v pretekla življenja, ampak tudi v čas pred razvojem v maternici in fizičnim rojstvom. Po obdobju teme in nepremičnosti so se v pričevanjih pojavile drugačne izkušnje – bile so iz drugih krajev in časov.

Kljub temu so se jih spomnili, a ne kot bi gledali film ali brali knjigo, ampak kot bi jih ponovno preživeli. Stanislav Grof je poročal, da so ljudje v regresiji postali oseba, katere izkušnje so preživljali, celo do te mere, da je to vplivalo na njihov glas, jezik (ki ga lahko v tem življenju niso znali).

Raziskovalec izkušenj

Ian Stevenson z univerze Virginia, raziskovalec izkušenj iz preteklih življenj, je po drugi strani opazil, da začnejo včasih otroci med drugim in tretjim letom govoriti o svojih vtisih, vse do šestih ali sedmih let pa se poistovetijo z ljudmi, ki jih niso nikoli videli, slišali zanje ali se slišali z njimi. Pričevanja so lahko potrdili, celo človekova smrt se je ujemala s tem, kar je povedal otrok.

Še več, otroci so imeli včasih prirojena znamenja, povezana z načinom, kako je človek, s katerim so se poistovetili, umrl – brazgotine, razbarvanost telesa na predelu, kjer je vstopila smrtonosna krogla, zmaličenost roke ali noge, ki jo je pokojni izgubil ali imel ranjeno. 

Preberite še:

image_alt
Šest jasnih znakov, da se je vaša duša reinkarnirala: to ni vaše prvo življenje

image_alt
Ali pretekla življenja res obstajajo? Teh sedem lastnosti kaže, da se je vaša duša večkrat reinkarnirala

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije