STE MED NJIMI?

Le redki imajo to črko v svojem imenu: ima zelo močno simboliko in skriti pomen

Ta črka ima energijo, ki resonira z raziskovanjem, ustvarjalnostjo in optimizmom ter lahko navdihne ljudi, da se bolj odkrito izražajo.
Fotografija: So tudi iskreni in imajo toplo srce. FOTO: Jonas Svidras, Unsplash
Odpri galerijo
So tudi iskreni in imajo toplo srce. FOTO: Jonas Svidras, Unsplash

V alkimiji je L znak razgradnje. Ruska črka L je simbol ljubezni, nežnosti in naklonjenosti, velja pa tudi kot simbol modrosti. Slovani so jo povezovali z elementom tekoče vode, v čarovništvu pa L pomeni znanje, intuicijo, plodnost, prebujanje pomladi in cvetenje rož in veselje.

Značilnosti ljudi, ki imajo v svojem imenu črko L

Tisti, ki imajo črko L kot prvo v svojem imenu, so zelo ustvarjalni in optimistični. So tudi iskreni in imajo toplo srce. V primeru, da je L zadnja črka, so ti posamezniki najbolj veseli, ko svoje projekte dokončajo točno tako, kot so nameravali.

L je tudi črka dejanja. Ljudje, jo imajo v svojem imenu, zelo dobro prevzamejo pobudo, saj imajo veliko energije in so motivirani za trdo delo, ne glede na to, ali so v skupini ali sami. Ti ljudje si ne bi smeli dovoliti neodločnost. So polni razumevanja, pošteni, prijazni in radodarni. Ker so željni potovanj, naj poskrbijo, da zaradi svoje tesnobe in okornosti ne pristanejo tam, kjer ne bi smeli.

Ravnotežje je beseda, s katero bi se morali povezati, saj so vedno v gibanju in morda ne bodo imeli priložnosti zares izkusiti življenja. Uživajo v vsem, kar počnejo, in se nagibajo k prehodu iz enega projekta v drugega, preprosto nimajo časa, da bi se ustavili. To je zato, ker želijo živeti svoje življenje na polno. So izjemno radodarni, zaradi česar so ljubljeni. Čeprav se morda zdi, da slepo hodijo skozi življenje, imajo v resnici vedno nadzor nad vsem. Pomembno je, da so glavni. Če se to ne zgodi, postanejo nesrečni. Njihove vodstvene sposobnosti jih običajno peljejo na vodilne položaje. Velik pomen pripisujejo temu, kaj si drugi mislijo o njih, zato se vedno potrudijo, da pokažejo svoje talente in izstopajo. Pri njih je odlično tudi to, da brez težav poslušajo mnenja drugih ljudi. Kot že rečeno, raje potujejo, kot ostajajo doma, saj se zlahka naveličajo in želijo ves čas delati nekaj drugega.

Skriti pomen črke L

Črka L ljudem daje vedeti, da so spremembe na poti in da se bo življenje izboljšalo. Tisti, ki pogosto vidijo to črko, naj bodo pozorni na okolico, če želijo napredovati v življenju. Ne smejo si dovoliti, da so šibki, da se ne zmedejo v tem, v kar verjamejo. Hkrati pa naj bodo previdni s tistimi, ki jih poskušajo prepričati, da se motijo. Držati se morajo tistega, kar zagotovo vedo. Sami najbolje vedo, kakšne so njihove obveznosti in cilji. L je tudi črka stabilnosti, kar pomeni, da potrebujete močan temelj.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije