ASTRO

Kristali za potovanja: če ga daste v kovček, se prtljaga ne bo izgubila

Lunin kamen ščiti, predvsem ko potujemo po vodi ali čeznjo.
Fotografija: Labradorit je kamen usode, ki vas uravna s sinhronostmi. FOTO: Marsell Gorska Gautier/Getty Images
Odpri galerijo
Labradorit je kamen usode, ki vas uravna s sinhronostmi. FOTO: Marsell Gorska Gautier/Getty Images

Malahit je kamen, ki ščiti popotnike. Če vam preti nevarnost, naj bi vas opozarjal in se raztreščil na koščke. Odličen zaveznik bo, če se bojite letenja ali trpite za posledicami časovnega zamika. Pomirilo vas bo, če ga med poletom držite v roki ali imate v žepu. Ker podpira spremembe, bo pomagal, da se energijsko prestavite iz ene države v drugo. Pogosto ga čistite, saj posrka veliko energije.

Labradorit je kamen usode, ki vas uravna s sinhronostmi. Pojavljati se vam bodo začela naključja, prebudila se vam bo intuicija in spoznali boste prave ljudi. Šungit nevtralizira elektromagnetno energijo na letališčih, tako da jo posrka in se ne prime vašega avričnega polja. Prizemljuje ter ščiti vas v novem okolju.

Rodonit uravnava čustva, prinaša sposobnost videti več plati situacije, kar blaži potovalne prepire. Lunin kamen nas ščiti, prinaša srečo ter izpolnjuje želje, predvsem ko potujemo po vodi ali čeznjo. Če ga daste v kovček, se prtljaga ne bo izgubila.

Ametist odbija negativno energijo in vas ščiti pred uroki na magičnih krajih. Negativno energijo transformira v pozitivno, sprošča stres, blaži strahove in dviguje razpoloženje. Zjutraj ga podržite v roki, da boste sveži vstopili v nov dan. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije