KRISTALOTERAPIJA

Kristali nas pokličejo

Čistijo, dovajajo energijo, nas spodbujajo in umirijo. Podprite svoje meditacije ali zdravljenje duše.
Fotografija: Eden od njih je zagotovo namenjen vam.
Odpri galerijo
Eden od njih je zagotovo namenjen vam.

Ko najdete pravi kristal, je njegovo delovanje podobno čarovniji. Če ni pravi, lahko delate z njim na različne načine, pa boste imeli vedno občutek, kot da uporabljate hladno trdo skalo.

Kristali delujejo vibracijsko, in da bi bili najučinkovitejši za vaše zdravljenje ter duhovni razvoj, morate z njimi vibrirati in živeti. Če si želite vstopiti v svet kristalov, a ne veste, kako se tega lotiti, verjetno še niste našli pravega zase. Zato najprej nekaj hitrih nasvetov za pomoč pri iskanju pravega kristala. Preden vstopite v trgovino s kristali, se osredotočite na svoj namen, nekajkrat vdihnite in se umirite. Potem vstopite in zaupajte notranjemu občutku, da vas bo usmeril k pravemu kristalu.

Raziščite, kateri so najboljši za vaše potrebe ali astrološko znamenje in se v trgovini osredotočite nanje. Izberite barvo kristala v skladu s čakro, s katero želite delati. Prosite prijatelja ali prodajalca, naj vam pomagata izbrati kristal. Prijatelj vas dobro pozna, prodajalec pa vam bo pomagal izbrati takšnega, ki vam bo najbolj v pomoč. Stopite v trgovino s kristali in kupite prvega, ki ga boste zagledali ali bo pritegnil vašo pozornost. Izberite kristal, ga podržite v roki in opazujte, kako se ob tem počutite: če kaj začutite, ste najverjetneje našli pravega.

Za izbiro kristala ne potrebujete znanosti, le dovolj časa si morate vzeti in si v mislih zastaviti pravi namen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije