Kakšen ljubimec ste?

Seksualno ujemanje je zapisano v zvezdah. Tehtnice so romantične, kozorogi zadržani.
Fotografija: Vodnarji radi eksperimentirajo, kozorogi iščejo ljubezen. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Vodnarji radi eksperimentirajo, kozorogi iščejo ljubezen. FOTO: Guliver/Getty Images

Tehtnice obožujejo pozornost in spogledovanje. Romantične so in se potrudijo za partnerja. Želijo mu ustreči, pričakujejo pa, da se jim oddolži. Ker so družabne in zgovorne, jih vzburjajo vroče besede. Najboljši spolni partnerji zanje so dvojčka, vodnar, oven, lev, strelec.

Škorpijon je seksualno, intenzivno, erotično in zapeljivo znamenje, pripravljeno poskusiti vse. Lahko so zelo posesivni v razmerju. Najboljši spolni partnerji zanje so rak, ribi, bik, devica, kozorog.

Strelci so igrivi, domiselni in se radi zabavajo. Hitro se vsega naveličajo ter se težko zavežejo. Neznansko neodvisni so in ni jih strah samote. Spontani so in ne marajo nadzora. Najboljši spolni partnerji zanje so oven, lev, dvojčka, tehtnica, vodnar.

Kozorogi so zadržani in ne spijo s tistim, s katerim ne vidijo skupne prihodnosti. Zdi se, da jih seks ne zanima, a gre bolj za to, da ga povezujejo z ljubeznijo. Zvesti so in radi osrečujejo partnerja. Najboljši spolni partnerji zanje so bik, devica, rak, škorpijon, ribi.

Vodnar rad eksperimentira in je v spalnici zelo domiseln. Rad prestopa meje in odkriva kaj novega in žgečkljivega. Strasten je in zanimiv. Najboljši spolni partnerji zanje so dvojčka, tehtnica, oven, lev, strelec.

Ribe se raje prepuščajo, sramežljive so, ljubezen jim je pomembnejša kot seks, zato brez nje ne bodo pripravljene izpolniti partnerjevih pričakovanj. Ko so s pravim ljubimcem, se mu povsem predajo. Ker so krhke, je treba z njimi ravnati v rokavicah. Najboljši spolni partnerji zanje so rak, škorpijon, bik, devica, kozorog. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije