DUHOVNE MODROSTI

Kako vibrira vaše ime

Tako črke kot številke imajo svojo energijsko vibracijo Število črk oblikuje vašo osebnost in vpliva na usodo
Fotografija: Tako kot ima v numerologiji vsaka številka svojo energijo, ima posebno frekvenco tudi vaše ime. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Tako kot ima v numerologiji vsaka številka svojo energijo, ima posebno frekvenco tudi vaše ime. FOTO: Guliver/Getty Images

Vsako ime ima edinstveno energijsko kodo, a podobna imena, ki vsebujejo isto število črk, so v isti skupini. Ta oblikuje vašo osebnost in vpliva na vašo usodo.

Imena s tremi črkami, kot so Tia, Pia, Lan, Maj, tistim, ki jih nosijo, prinašajo precej burno življenje. Težko najdejo smisel, so zelo občutljivi in hitro jih je mogoče prizadeti. Stvari se lotevajo precej površno in so muhastega značaja.

Tisti z imeni s štirimi črkami se nadvse trudijo najti ravnotežje in stabilnost in navadno jim to uspe. Radi so v središču pozornosti, so komunikativni, velikokrat se obnašajo izzivalno in le redko lahko zadržijo kaj zase, zato jim ohranjanje skrivnosti ne gre dobro od rok.

Ime s petimi črkami imajo odlični diplomati, z njimi se da vedno vse dogovoriti brez težav, vendar so radi vedno prvi. Velikokrat druge presenetijo s spontanimi odločitvami, ki so težko razumljive.

Nosilci imena s šestimi črkami veljajo za umirjene in zadovoljne. Le redko se pritožujejo, so marljivi in disciplinirani. So tudi precej skromni in hvaležni za vse, kar imajo v življenju.

Tisti s sedmimi črkami imajo precej nestanoviten značaj, težko se ustalijo in letajo od cilja do cilja. Kljub nadarjenosti za določeno področje jim velikokrat ne uspe.

Ljudje z imenom z osmimi črkami so precej naporni in imajo težek značaj. Vedno se za kaj borijo, hitro se zapletejo v prepir in so radi neodvisni. Zato si izbirajo poklice, v katerih so samostojni, saj neradi delajo v skupinah.

Devet črk v imenu imajo duhovno razsvetljeni ljudje, ki jim drugi sledijo. Imajo zelo dobro razvito intuicijo, njihova slabost pa je, da se težko izkopljejo iz vrtinca svojih misli in vidijo širšo sliko.

Osebe z desetimi črkami v imenu so umirjene, redko jih kaj vrže iz tira. Ko pa je potrpljenja konec, se drugi ustrašijo njihovih odzivov, saj znajo glasno in jasno povedati, da je meja presežena. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas