DUHOVNA MODROST

Kaj je tretja dimenzija?

Trenutno večina človeštva živi v tridimenzionalni resničnosti. Ideje v njej potrebujejo mesece, leta, da se materializirajo.
Fotografija: Na višjih stopnjah tretje dimenzije so duhovno ozaveščeni ljudje, na nižjih je lahko življenje zelo težko. FOTO: Fcscafeine/Getty Images
Odpri galerijo
Na višjih stopnjah tretje dimenzije so duhovno ozaveščeni ljudje, na nižjih je lahko življenje zelo težko. FOTO: Fcscafeine/Getty Images

Gre za različne ravni našega zavedanja, doživljanja in sprejemanja resničnosti okoli sebe. Trenutno večina človeštva živi v tridimenzionalni resničnosti, četrta in peta dimenzija sta višjefrekvenčni, a lahko kljub temu tudi dostopamo do njiju, pravijo duhovni učitelji.

Resničnost tretje dimenzije opredeljujejo čas, prostor in materialnost. Ta resničnost je podlaga za običajno človeško življenje na Zemlji. Na nižjih stopnjah te dimenzije doživljamo kaos in trpljenje, kar guruji označujejo kot pekel na Zemlji. Tudi sama tridimenzionalna resničnost je razdeljena na posamezne frekvenčne pasove – na višjih so duhovno ozaveščeni ljudje in svetlobni delavci, na nižjih je lahko življenje zelo težko.

Energija je zgoščena in temnejša, s tega vibracijskega pasu pa težje dostopamo do svetlobe in duha. Višje dimenzije gledamo skozi kopreno in nimamo pojma, da obstaja še kaj drugega kot tisto, kar doživljamo. Ljudje v tej resničnosti se lahko vse življenje osredotočajo na boj za denar, moč in stvari. Pretirano so navezani na svet tretje dimenzije in bodo težko prešli v druge dimenzije, čeprav bodo morali.

V tretji dimenziji sicer velja zakon, da naše misli ustvarjajo materialnost, a zaradi njene zgoščene vibracije se ta proces odvija počasi. Ideje potrebujejo tedne, mesece, leta, da se materializirajo – v nasprotju s četrto in peto dimenzijo. Kljub temu pa tudi tu lahko kreiramo – če je zadeva usklajena z našim višjim jazom, se bo proces pospešil. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije