Imam sposobnost, da lahko hitro skonfiguriram obraz. A ko strmim vanj ...

Ob vprašanju za astrologinjo ne pozabite napisati natančnih rojstnih podatkov, torej datuma, ure in kraja rojstva.
Fotografija: duhovi duhovi FOTO: Youtube
Odpri galerijo
duhovi duhovi FOTO: Youtube

Imam sposobnost, da lahko v vsaki stvari hitro skonfiguriram obraz. Ko potem malce dlje strmim vanj, se začne ta spreminjati. Iz statičnega postaja dinamičen. Ob tem me spreletava poseben srh. Občutek ni neprijeten, je pa zelo nenavaden. Če se vam kaj zdi oziroma če ste že izvedeli za podobno izkušnjo, bi bila vesela, da mi o tem kaj napišete.

Pozdravljeni, Jožica. Ker niste navedli svojih rojstnih podatkov, bo moj odgovor prej teoretičen in splošen kot zelo konkreten in oseben. Moja sposobnost vpogleda ni intuitivna, ampak temelji na znanju astrologije. Ker sem sicer zelo občutljiva in na neki način čutim življenje in ga ne le zaznavam, lahko nekaj napišem.

Poleg tega, kar zmorejo zaznati naši čuti, obstajajo še druge oblike bivanja in predvsem druge vibracije. Če bi šlo za izjemno ohladitev in hladen tuš, nepričakovani hladen preliv telesa, imate opravka z duhovi, po soočanju s katerimi smo lahko nekoliko bolj utrujeni. Če gre za eterično izkušnjo, kar se čuti, kot da nas nekaj naredi veliko lažje, kot da se čas ustavi in je vse na neki način doživeto kot celota, en tak globok mir, na tak način prihajajo k vam sporočila.


Predlagam, da se s tem igrate kot otrok in opazujte, ali so dogodki, ki sledijo, kako povezani s sliko, ki ste jo videli. Sinhroniciteta je nevzročna povezanost, in če smo na višji vibraciji, se vse z nami pogovarja, torej nekateri ljudje gledajo oblake in jim imajo ti s svojo obliko veliko povedati. Ko si dovolimo, če nam tega ne delajo trpka čustva in nas obrazi ne nagovarjajo k čemu negativnemu, je to pač samo znak, da smo subtilni, da je v nas še otroški, nepokvarjen pogled na življenje brez neke zunanje ujetosti v prepričanja.

Prepričanja ljudi zelo zožijo, in s tem je njihov svet bolj suhoparen, ta otroška odprtost pa naš svet obogati in ga dela iz trenutka v trenutek večjega in bolj zanimivega. Kot človek in ne astrolog svetujem predvsem, da se s tem igrate, se temu smejete, ste s tem navdahnjeni, in če imate sposobnost risanja, te obraze narišete.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije