ASTROLOGIJA

Horoskop za maj 2022 prihaja z opozorilom: štirje znaki bodo tarča zlobnih ljudi

Horoskop za letošnji maj več astroloških znakov opozarja na morebitne težave. Nasvet astrologa je – imejte odprte oči!
Fotografija: Boste imeli v maju srečo ali vas čakajo težave? FOTO: Vil Son, Unsplash
Odpri galerijo
Boste imeli v maju srečo ali vas čakajo težave? FOTO: Vil Son, Unsplash

Medtem ko bo za nekatera astrološka znamenja maj izjemno uspešen na vseh področjih, se bodo nekateri trudili, da bi se rešili iz brezna težav. Te jih čakajo tudi na področju ljubezni in kariere, pravi slavni ruski astrolog Pavel Globa. Ste med njimi?

Lev

Levi se bodo maja znašli na razpotju, morali se bodo odločiti, ali bodo dali prednost ljubezni in družini ali službi. Zelo verjetno je, da bodo naleteli na nesporazum pri partnerju. Globa opozarja, da se bodo prepiri v razmerju stopnjevali, možno pa je, da bo iz navadnih ugovorov nastal škandal. Situacija bo rešena, vendar pod pogojem, da se levi ne izogibajo pogovoru.

Devica

Predstavniki tega astrološkega znamenja se bodo srečevali z nenehnimi provokacijami, ki jih bodo skoraj ves mesec držale v slabi volji in na robu tega, da eksplodirajo. Kot piše mondo.rs, Globa svetuje devicam, naj se obvladajo, sicer se konflikti ne bodo končali v njihovo korist. Še posebej pomembno je, da pri delu ohranjajo mirnost in se izogibajo konfliktom, njihov položaj bi se lahko zamajal. V ljubezni jih čakajo enake težave, mogoče je, da s partnerjem ne bodo mogli najti skupnega jezika. Le potrpežljivost jim bo pomagala prebroditi mesec maj.

Škorpijon

Naslednji mesec naj bodo škorpijoni še posebej previdni, Globa pravi: »Na široko odprite oči, nekdo vas poskuša prevarati!« Predstavniki tega znaka bi se lahko soočili z izdajo ljudi, ki so jim zelo blizu. Ne bi bilo pametno, da bi si izposojali denar ali sklepali kakršne koli finančne posle z ljudmi, s katerimi še niso imeli tovrstnega poslovanja. Tudi na družinskem področju jih čakajo nesporazumi, treba bo skleniti kakšen kompromis.

Vodnar

Vodnarji, ki bodo maja potovali, bi lahko bili tarča goljufov, zato morajo biti čim bolj previdni, pa tudi manj govoriti ... Nasvet astrologa je, da se ne spuščajo v sumljive transakcije ali pustolovske podvige. Svari jih, da lahko konec meseca pričakujejo nepričakovan obisk, goste iz tujine, katerih prisotnosti ne bodo zelo veseli.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas