DUHOVNO

Energijska vaja: povežite se z energijo Zemlje

Težave lahko rešujete celostno. Vdihnite svetlobo vase z vsakim vdihom.
Fotografija: Začutite, kako se energija pretaka skozi vas in vas polni z močjo, ljubeznijo in svetlobo. FOTO: Antonioguillem/Getty Images
Odpri galerijo
Začutite, kako se energija pretaka skozi vas in vas polni z močjo, ljubeznijo in svetlobo. FOTO: Antonioguillem/Getty Images

Ko se vam zdi, da je v vašem življenju več odnosov, situacij in stvari, ki jih morate zaceliti in ozdraviti, ni treba, da se jih lotite druge za drugo, ampak celostno. Povežite se z energijo matere Zemlje, ki vas lahko podpre pri tem. Ni treba, da sedite v popolni tišini, da lahko izvajate duhovne tehnike. Kratko meditacijo lahko opravite tudi na avtobusu, v pisarni, trgovini, celo pod prho. Štejeta namreč namera in ritual, ki jo podpira.

Zaprite oči. Povežite se s svojim srcem. Vdihnite svetlobo vase z vsakim vdihom. Predstavljajte si žarke svetlobe, ki vstopajo v vaše telo skozi kronsko čakro na glavi in hkrati skozi korensko med nogami. Spet se osredotočite na svoje srce in bivanje v sedanjem trenutku. Ni nujno, da pri tem zaprete oči. Zdaj si predstavljajte Zemljo kot planet, kot bi jo gledali iz vesolja.

Svetlo modro kroglo, ki vre v svetlobi življenja in energije. Občutite ljubezen, ki vas prek mnogih rodov prednikov povezuje z njo. Začutite to neminljivo vez in se zavedajte, da vas lahko njena moč vedno napolni z energijo zdravljenja, obnavljanja in celjenja. Začutite, kako se pretaka skozi vas in vas polni z močjo, ljubeznijo in svetlobo. Ko začutite, čili in sveži spet odprite oči. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas