DUHOVNO

Duhovni nasvet: zaščitite se pred uroki

Oddaljite se od negativnih ljudi. Ostanite čustveno uravnovešeni.
Fotografija: Molitev je še posebno uspešna, ker z obrnjenim energijskim vzorcem razbije odtis uroka. FOTO: Anastasiia Stiahailo/Getty Images
Odpri galerijo
Molitev je še posebno uspešna, ker z obrnjenim energijskim vzorcem razbije odtis uroka. FOTO: Anastasiia Stiahailo/Getty Images

Vedno si lahko učinkovito pomagate z molitvijo in prosite za zaščito višjo silo. Molitev je še posebno uspešna, ker z obrnjenim energijskim vzorcem razbije odtis uroka. Glavni nasvet je, da se ne zadržujete ob negativnih ljudeh. Če vam kdor koli vzbuja neprijeten občutek, odpor, strah, vključno z zdravniki, terapevti, učitelji, bodite pozorni.

Vsakdo, ob katerem začutite nekaj negativnega, ni dober za vas in se morate nemudoma oddaljiti od njega. Prav tako se izogibajte temnim, negativnim, grozljivim knjigam, glasbi, vsebinam, svetujejo guruji. Obdajte se s pozitivnimi, navdihujočimi, duhovnimi ljudmi. S tem boste vnašali svetlobo v svoje energijsko polje namesto negativnih sporočil, ki vas nenehno rušijo.

Predvsem pa poskrbite, da ohranite ravnotežje. Vse negativne sile se namreč hranijo z energijo, ki jo izgubljate, ko ste jezni, prestrašeni. Zato se potrudite ostati ves čas čustveno uravnovešeni. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas