Duhovni nasvet: vizualizacijske vaje

Prizemljite se, postavite meje in povečajte ustvarjalnost. Pred sprejetjem odločitev si predstavljajte različne razplete.
Fotografija: Vzamite si nekaj minut in se napolnite z energijo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Vzamite si nekaj minut in se napolnite z energijo. FOTO: Guliver/Getty Images

Če želite ohraniti osredotočenost, pozornost, jasnost, si predstavljajte magnet za svojimi očmi, ki zbira vso razpršeno energijo in pozornost. Čutite, kako se zbira, kakšno minuto, potem odprite oči.
Če bi radi povečali svojo ustvarjalnost, pretok energije ali ublažili dolgo delo za računalnikom, si predstavljajte tok energije nad sabo, ki ga vleče v vašo glavo. Predstavljajte si, da potuje skozi vrat, ramena v dlani. Po minuti razprite in sklenite dlani in začutite povečan pretok ustvarjalne energije.

Če čutite, da je vaš izziv postavljanje meja in bi radi prevzeli nazaj svojo moč, si predstavljajte toplo, bleščečo se avro, ki se širi meter okoli vašega telesa. Začutite energijski balon okoli sebe, vdihnite in se zavedajte telesa.
Za prizemljevanje, povezovanje s telesom in zemljo si predstavljajte korenine drevesa, ki tečejo od vaših bokov v zemljo. Ko poganjajo, čutite, kako postajate močni v svojem telesu. Vztrajajte minuto, nato odprite oči. Učinke boste občutili nekaj ur.

Pred odločitvami si pred sabo predstavljajte filmsko platno. Pomislite na tri morebitne izide situacije, o kateri se odločate. Ob vsaki si predstavljajte pot, po kateri greste, če jo sprejmete. Opazujte dogajanje, kaj vidite in slišite na poti. Na katerem potovanju ste najbolj uživali? Vaš odgovor kaže najboljšo izbiro. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije