MODRA SUPERLUNA

Na nebu je posebna polna luna in to morate storiti, če želite v življenju obilje

Naslednje tri dni lahko s pomočjo energije modre superlune v svoje življenje privabite obilje.
Fotografija: Kako uporabiti energijo modre superlune? FOTO: Mikeygen73, Getty Images
Odpri galerijo
Kako uporabiti energijo modre superlune? FOTO: Mikeygen73, Getty Images

Energija polne lune je danes na vrhuncu. Modra superluna, ki je zasijala natanko ob 3.36, pa bo na nas vplivala še naslednje tri dni. Zato je zelo pomembno, da sledimo svojim čustvom, se ukvarjamo s svojimi resničnimi željami, naredimo red v svojem domu, mislih in ljudeh okoli sebe.

image_alt
Prihaja modra superluna, na te štiri astrološke znake bo imela največji vpliv

Ne sprejemajte prenagljenih odločitev

Energija lune je resnično močna, kar pomeni, da bo marsikoga potegnila, da se v stvari »vrže«. Zaradi tega lahko hitro zapademo v konflikte, izrečemo grde besede, se povzdignemo na račun drugega. Tega nikakor ne bi smeli početi, saj tako ne uničujemo le energije drugega, temveč tudi svojo. To niso dnevi za nove projekte, ločitev ali poroko, začetek skupnega življenja – vsemu temu se v tem obdobju izogibamo.

Prav tako se je dobro odpovedati mastni in težki hrani, alkoholu in hrupnim družbam.

Zdaj je čas za samoto

Zgradimo si objektiven in ustrezen dialog s svojo notranjostjo, sledimo svojim čustvom in pošteno analizirajmo vpletenost ljudi v svoje življenje. Ne iščimo izhodišča v drugih ljudeh in dogodkih, ampak v sebi. Zakaj se nam to dogaja? Zakaj se tako odzovemo? Zakaj živimo to življenje v tem času?

Tega se lotimo nadvse odgovorno, saj bo imelo pomemben vpliv na naše novo življenjsko obdobje. Nehajmo razmišljati o slabem in si izmišljati ovire. Znebimo se nepotrebne krame in vsega, kar nas vleče navzdol. Zavedajmo se obilja tega, kar živimo.

To je tudi obdobje, ko se lahko pojavijo skriti talenti ali želja po nečem, kar je že dolgo opuščeno. Pozorno prisluhnimo zahtevam svoje notranjosti.

Glavno orodje v tem obdobju je analiza preteklosti, svojih resničnih želja, lastnih veščin, potreb in občutkov. Odgovorimo si na vprašanje, kam vložimo največ energije, kam gre. In hkrati pomislimo, katero področje energije nam manjka in zakaj. Ne zasenčimo ustvarjalnih impulzov, ki bodo prišli v tem obdobju. To so znaki in impulzi za svetle in močne spremembe.

Nekaj ritualov za čas modre superlune, ki prinašajo obilje

  • Ne pozabite na čiščenje stanovanja ali hiše.
  • Vizualizirajte svoje želje v barvah in si jasno predstavljajte rezultat, ki si ga želite.
  • Bodite čim več v naravi, preživite čas ob vodi in z vodo.
  • Posvetite te dni sebi: spomnite se najlepših in najsvetlejših trenutkov poletja, zahvalite se za vse, kar se vam je zgodilo in se dogaja prav zdaj.
  • Napišite na papir: »S posebno nežnostjo, vero in ljubeznijo vstopam v naslednjo fazo svojega življenja in previdno uporabljam močno energijo Lune za svojo nadaljnjo srečo, dobro počutje in svetle spremembe.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije