DUHOVNA MODROST

Zadrževanje v vzorcih

Bolj kopljete po spominih, večjo moč imajo nad vami. Naj vas ne potegnejo nazaj na točko, ki ste jo prerasli.
Fotografija: Spomini in njihovo obujanje vas vračajo v staro stanje zavesti in k že predelanim težavam. FOTO: Ojo Images/Getty Images
Odpri galerijo
Spomini in njihovo obujanje vas vračajo v staro stanje zavesti in k že predelanim težavam. FOTO: Ojo Images/Getty Images

V matrici vas ohranjajo misli in odnosi iz preteklosti. Posebno bodite pozorni, ko ste z ljudmi, ki niso na vašem duhovnem nivoju, saj vas lahko posrka na njihovo stanje zavesti.

Prijatelji vam rečejo, ali se spomnite, kako ste z njimi nekaj počeli. Lovijo vas na spomine, da bi vas z njimi zasidrali v preteklem stanju zavesti. S tem se v vas sprožijo spomini na vašo osebnost in stanje zavesti. V resnici gre za manipulacijo. Tega ne počnejo zavestno, a vseeno težijo k temu, da vas potegnejo nazaj na točko, ki ste jo prerasli.

Lahko jim naravnost poveste, da se spomnite tega obdobja, toda šli ste naprej. Nujno je, da dobite nadzor nad situacijo in ne pustite, da vas potegnejo nazaj. Vzdrževati morate sedanje stanje svoje energije. V spomine se vračajte samo, če znate ostati oddaljeni od njih. Bolj boste kopali po njih, večjo moč bodo imeli nad vami. So kot slepi rokavi, ki še niso povsem suhi. Ko zlijete nekaj vode vanje, se sprožijo programi in vzorci, ki še niso mrtvi.

Če brskate po starih mislih, prepričanjih in stvareh, ki ste jih nekoč počeli, poženete program v svojem energijskem računalniku, ki se začne znova predvajati. S tem se poveže z vašo osebnostjo in spet se morate spopadati z že rešenimi zadevami. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije