DUHOVNE MODROSTI

Vsi odgovori so v vas

Pri sprejemanju odločitev poslušajte, kako se odziva telo. Pomislite, kaj si želite doživeti kot duša in katera smer je prava.
Fotografija: Telo lahko prepozna energijski odtis prihajajočega dogodka, preden se zgodi. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Telo lahko prepozna energijski odtis prihajajočega dogodka, preden se zgodi. FOTO: Guliver/Getty Images

Vsi smo eno, vse okoli nas je povezano z nami, poudarja Penney Peirce, ameriška intuitivna terapevtka. Naša resničnost se ujema z lekcijami, ki se jih moramo naučiti. Ker živimo v enotnem energijskem polju, se ljudje v istem fizičnem okolju pogosto srečujejo s podobnimi lekcijami. Opazujte, kako vam okolje na različne načine odslikava izziv, s katerim se trenutno soočate. Zaposleni v podjetju, ki jim nalaga nadure, se na primer soočajo z lekcijo žrtvovanja za druge. Prebivalci držav z diktatorji se učijo najti svojo notranjo avtoriteto in edinstvenost ter se postaviti zase.

Različne vibracije ljudi, krajev, dogodkov se lahko ujemajo z našimi ali ne. Energija nas lahko podpira ali ne. Si želite vedeti, kako gladko bo tekel vaš naslednji poslovni projekt? Ali če je prav zdaj prodati hišo? Vas bo moški, ki ste ga pravkar spoznali, osrečil ali ne? Boste dobili novo zaposlitev? Če ne znate prisluhniti intuiciji, si pomagajte izbrati pravo smer tudi tako, da poslušate svoje telo. To se namreč že vnaprej odziva na misel oziroma predstavo o morebitni novi resničnosti, v katero nameravate zakorakati. Predstavljajte si, da lahko vaše telo bere energijski odtis prihodnjih dogodkov ter začuti zeleno in rdečo luč. Odkrijte, kako telo komunicira z vami ter potrjuje vaše odločitve. Vprašajte se: Kako se počutim, ko dobim intuitivni občutek in mu ne sledim? Kako se počutim, ko dopustim, da negativne novice iz sveta vplivajo name? Kako se počutim, preden gre kaj narobe? Kako se počutim, ko gre kaj v pravo smer? Nato opazujte, kakšni občutki spremljajo razmišljanje o zadevi, o kateri sprašujete.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije