MANIFESTACIJA

Vesolje je na vaši strani

O manifestaciji je bilo že veliko povedanega, tudi mi smo o njej že govorili. Pred vami je drugi del navodil za uspešno povezovanje z vesoljem.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Vesolje je namreč tisto, ki je na vaši strani, ko se trudite manifestirati nekaj, kar je dobro za vas. Takrat vas podpre in vam pomaga doseči tisto, kar si najbolj želite. Kaj lahko prej naredite vi? Poskrbite lahko za svojo usklajenost in uglašenost. Govorimo namreč o notranjem delu. Da bi cilj, ki ga z manifestacijo poskušate doseči, za vas deloval, se mora uskladiti z vašim čustveno-energijskim sistemom, nad katerim imate k sreči sami nadzor. Če je denimo vaš namen »jaz sem potrpežljiva mati« (vedno manifestirajte v sedanjiku, ne v prihodnjiku ali pogojniku!), si predstavljajte, kakšne misli, čustva, prepričanje, vzorci, vedenje in samopogovori bi ustrezali temu namenu. Lahko si tudi predstavljate, kakšne misli, prepričanje, vedenje in besede z vašim ciljem ne bi bili usklajeni. Na svoj čustveno-energijski sistem glejte kot na gorivo, ki poganja vašo realnost. V vsakem trenutku namreč z njim napajamo neko različico svoje resničnosti, kar pomeni, da je odločitev, kakšno življenje ustvarjamo, predvsem naša.

Opustite vse slabe navade, grde besede, ki jih namenjate sami sebi, destruktivne misli, zaničevalno vedenje do samega sebe in čustva, ki ne delujejo v vaš prid. In potem nadaljujte manifestiranje.

5. Opazujte razvoj svoje namere in procesa

Ne pozabite se redno spraševati, česa se učite na tej manifestacijski poti in kako je ta pot spremenila vas ali pa celo vaš cilj. Ne pozabite, da vam bo življenje vedno pošiljalo znamenja o tem, kar morate v danem trenutku najbolje vedeti. Lahko ste manifestacijo začeli v upanju, da boste zamenjali službo ali celo kariero, in zdaj prejemate znamenja, ki vas nagovarjajo k izboljšanju zdravja in skrbi zase. Upoštevati morate, da je to morda prva stvar, s katero boste poskrbeli, da imate dovolj energije in čustvenega ravnovesja za spopadanje s spremembami v karieri. Vaša namera in želja se bosta še vedno razvijali. Tisto, kar si želite, in najboljša pot za vas, da do tega pridete, se na tej poti lahko še pošteno spremeni.

Previdno: Ne bodite pretogi. Če boste ozkogledni in neprilagodljivi glede svoje manifestacije, je to pravzaprav najboljši način, da svojim sanjam odvzamete energijo in kisik. Ostanite odprti. Manifestacijsko potovanje je odličen čas za to, da vadite umetnost predaje in zaupanja.

6. Vadite hvaležnost, da izboljšate svojo energijo

Vsi vemo, da hvaležnost povečuje občutke zadovoljstva, miru in veselja. Energija je ena najmočnejših sestavin manifestacije in občutek hvaležnosti za nekaj malega (recimo zelo dobro skodelico jutranje kave ali prijazen nasmeh vratarja v stavbi, kjer ste zaposleni) ali velikega (nova, vznemirljiva priložnost za kariero) bo dramatično izboljšal in okrepil vašo energijo. Kadar si nečesa res močno želimo, pa tega še ni v našem življenju, se lahko počutimo pretirano obupani, včasih, ko nam zmanjkuje potrpljenja, občutimo tudi frustracijo ali pa smo negativni. Hvaležnost je praksa, ki spodbuja bolj uravnoteženo energijo in čustva.
Previdno: Ne zanikajte ali potlačite svojih najzahtevnejših občutij. Lahko ste hvaležni, da vam je dobri prijatelj ponudil ramo, na katero ste se naslonili in se na njej razjokali, hkrati pa še vedno čutite žalost, ker v službi niste bili deležni napredovanja. Ljudje smo kompleksna čustvena bitja, ki lahko hkrati čutimo različne občutke. Vadite hvaležnost, vendar bodite vedno iskreni do sebe in drugih: tudi ko ste žalostni, razočarani, zmedeni ali jezni.

7. Ostanite prizemljeni glede manifestacije

Ne morete manifestirati prav vsega. Obstajajo pravila za to igro, med katera štejemo vašo osebno usodo, trenutne življenjske okoliščine, stanje širšega sveta, svobodno voljo drugih ljudi in pravi trenutek. Vsi igrajo pomembno vlogo pri tem, kaj lahko manifestirate in kdaj. Kljub temu je to še vedno čaroben postopek, ki morda prinese tudi stvari, ki vas presenetijo in razveselijo! Ne pozabite, da preprosti zakoni karme še vedno igrajo vlogo.

Previdno: Bodite odprti za čudeže. Vsi smo že kdaj doživeli kaj čudežnega. Čudeži so izjemni dogodki, ki nakazujejo božje posredovanje v človekove zadeve. Na tej manifestacijski poti morate sodelovati, vendar pričakujte, da vas bo na vsakem koraku doletel tudi kanček milosti. To je del tega, da greste s tokom in ujamete ravnotežje med početjem in sprejemanjem.

8. Sodelujte in delajte

Za uresničenje manifestacije so potrebni ukrepi, ki včasih vključujejo tveganje, med te pa spada tudi preizkušanje novih stvari ali srečevanje z novimi ljudmi, ki se jim odprete. To ne pomeni, da vas bo vedno čakalo nekaj, kar boste morali narediti, ampak boste včasih morali samo pustiti, da se vaša manifestacija na štedilniku malce kuha. Redno se obrnite navznoter in se prepričajte, da sprejemate ustrezne ukrepe in odločitve ter upoštevate navodila, ki jih prejemate. Ali vaši koraki prinašajo rezultate ali morate poskusiti nov pristop?

Previdno: Pazite ne nedejavnost. Če ne ukrepate, se vprašajte, zakaj ne. Se poskušate premakniti tako hitro, da je to za vas pravzaprav zastrašujoče? Ste za zdaj res usklajeni s svojim pravim namenom? Ali vaša manifestacijska želja sproži kakšno travmo ali podzavestno blokado? Bodite nežni do sebe, če imate težave z aktivnostjo ali pa se zataknete med takšnimi, ki dosledno ne prinašajo želenih rezultatov. Bodite pošteni do sebe. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije