Venera v ovnu: izzivalne, športne, z veliko energije in avanturistične

V ljubezni potrebujejo nenehne izzive, pomembna jim je spolnost. Pogosto se zaganjajo v nemogoče projekte in so večkrat poraženi.
Fotografija: Ljudje z Venero v ovnu osvajajo z drzno ognjeno energijo. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ljudje z Venero v ovnu osvajajo z drzno ognjeno energijo. FOTO: Guliver/Getty Images

Venera kaže, kako se povezujemo z drugimi, naš odnos do denarja in premoženja. Predvsem pa opredeljuje našo potrebo po partnerstvu. Od tega, kje je v našem horoskopu, sta odvisni naša sposobnost in potreba po bližini in intimnosti z drugimi.

Strast in ognjevitost sta značilnosti Venere v ovnu, ki kar ne more počakati, da se stvari zgodijo – če ji je kdo všeč, ga mora imeti takoj! Zato se pogosto zaganja v nemogoče projekte in je tudi poražena. Po drugi strani se ljudje s tako Venero hitro navdušijo nad simpatijo, hitro se zaljubijo in to tudi pokažejo, a jim zanimanje lahko enako naglo upade.

V ljubezni potrebujejo nenehne izzive, vedno znova se morajo boriti za partnerja, da jim je ta še zanimiv. Osvajanje, zmage, izzivi so tisto, kar ovnovsko Venero žene naprej. Po navadi se ji vedno znova kaj dogaja v ljubezni, spolnost ji je zelo pomembna in ne prenese partnerja, ki ne sodeluje.

Ženske s tem položajem Venere so pogosto izzivalne, športne, z veliko energije in avanturistične, privlačijo moške s podobno energijo. Biti morajo dinamične, aktivne, ne zdržijo dolgo pri miru, pogosto so lahko mlajše od partnerja. Za trajno zvezo bi bilo dobro, da poiščejo nekoga, ki jim je vedno znova v izziv in se ga ne bodo zlahka naveličale.

Čeprav lahko včasih nastanejo trenja v odnosu zaradi ovnove sebičnosti, bo tako radodaren do partnerja in si vzel čas zanj. Človek s tako Venero je živahen, energičen prijatelj, s podjetnim odnosom do denarja, želja po tveganju pa mu lahko prinese tudi izgube: denar mu kar polzi iz rok. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije