Venera v dvojčkih

Ljudje z dvojčkasto Venero imajo razgibano ljubezensko življenje, spogledljivi so in radi sedijo na dveh stolih. V zvezi potrebujejo veliko svobode, hkrati ne bo partnerju z njimi nikoli dolgčas.
Fotografija: Venera v dvojčkih je duša vsake zabave, ki navdušuje in zapeljuje, a se umakne, ko postane resno. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Venera v dvojčkih je duša vsake zabave, ki navdušuje in zapeljuje, a se umakne, ko postane resno. FOTO: Guliver/Getty Images

Venera vpliva na način, kako se povezujemo z drugimi, naš odnos do denarja in premoženja. Predvsem pa opredeljuje našo potrebo po partnerstvu. Od tega, kje je v našem horoskopu, sta odvisni naša sposobnost in potreba po bližini in intimnosti z drugimi.

Tisti z Venero v dvojčkih so živahni, priljubljeni, kamor koli pridejo, saj je dvojček izjemno bistro in zabavno znamenje z ogromno družabnih stikov. Imajo veliko prijateljev, pogosto so v središču pozornosti, duša vsake družbe, zato so priljubljeni tudi pri nasprotnem spolu. Ne manjkajo namreč na nobeni zabavi in klepetajo z vsemi. Ko jim je nekdo všeč, brez sramu pristopijo in ga ogovorijo. Na žalost so lahko tudi njihova čustva tako površna kot njihov pristop.

Po razočaranju si hitro zacelijo rane in gredo naprej. Običajno imajo zelo razgibano ljubezensko življenje, spogledljivi so in radi sedijo na dveh stolih. Dobro je, da je partner vsaj približno tako zabaven kot oni, vsekakor pa ne ljubosumen. V zvezi potrebujejo veliko svobode, saj so individualisti, hkrati pa drži, da ne bo partnerju z njimi nikoli dolgčas. Pomembno je, da komunikacija v odnosu teče, saj imajo potrebo po prijateljstvu in intelektualni spodbudi v razmerju.

Skupni interesi so zanje v razmerju ključni, partner pa mora vanj vnašati tudi spremembe in izzive. Veliko omenjenih lastnosti se bo izrazilo tudi v njihovem prijateljskem krogu, čeprav prijatelje pogosto motivirajo in spodbujajo. Imajo pa ljudje z Venero v dvojčkih zagotovo tudi žilico za denar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije