Trumpovo rožljanje z orožjem

Vsak predsednik obuja kaj iz države, ki jo vodi. Z načinom vodenja odpira državo nasprotnikom.
Fotografija: Sprožil se je aspekt, povezan z lakoto po denarju, povezanem z industrijo orožja. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Sprožil se je aspekt, povezan z lakoto po denarju, povezanem z industrijo orožja. FOTO: Reuters

Vsak predsednik obuja kaj iz narave svojega ljudstva, dežele, ki jo vodi. Donald Trump se s svojim Soncem in severnim vozlom veže na Mars države, ki je v ozkem aplikativnem kvadratu z Neptunom in Lilit, oba sta v konjunkciji z vrhom hiše kariere države. Povedano preprosto, Trump s svojo vladavino spodbuja agresijo svojih nasprotnikov in nekontrolirano željo po verski vojni (Mars kvadrat Neptun). Vse to je zapisano že v karti ZDA iz leta 1776, Trump vse to samo okrepi, naredi vidno in sproži dogajanje. Tako je pod njegovo vladavino toliko več verjetnosti, da nasprotniki države pridobijo moč.

To, da je sploh postal predsednik, je najverjetneje vezano na konjunkcijo njegovega Merkurja z Jupitrom in Soncem ZDA. Očitno je njegova retorika to, na kar se narod odziva. Čeprav ima Trump Merkurjev kvadrat z Neptunom, nejasen in lažniv um, kljub vsemu preprosta množica v njegovih besedah čuti neko vero, zaupanje (Jupiter), moč (Sonce).

Amerika pač profitira iz vojn in se zato tudi tako rada vmešava v zunanjo politiko in ustvarja bojišča, ki v resnici nimajo logičnih temeljev, hkrati pa tudi ne ustvarjajo ameriškega uspeha – uspeh je že to, da služijo z vojno industrijo. To je začaran krog, iz katerega niso znali pretekli predsedniki in niti ne Trump. S svojo Venero v konjunkciji s Saturnom se veže na opozicijo Merkurja in Plutona države.

Trump torej na neki način vibrira s svojim ljudstvom, svojo državo in njenimi temelji. Hkrati pa nezavedno, z otroškim in netaktičnim delovanjem (veliko dvojčka in raka), ne le spodbuja, kar so spodbujali vsi pred njim (vojno industrijo), ampak še nekaj, kar ni nevarno le za druge, ampak tudi za njegov lastni narod: s svojim načinom vodenja namreč odpira državo nasprotnikom, sovražnikom in veča možnost napadov na državo, ki jo vodi.

Se sprašujete, zakaj se je vse sprožilo ravno zdaj? Tako lunin mrk na začetku januarja kot Saturn, Pluton in na začetku aprila tudi Jupiter s konjunkcijo na Merkur države spodbujajo zgoraj omenjeno opozicijo in s tem lakoto po denarju, vezanem na industrijo orožja (vojno industrijo).

Ni ves problem v Trumpu, ZDA so od začetkov narejene z energijo, ki ves čas potrebuje neke sovražnike (Mars v sedmi hiši), da bi lahko vrtele svojo finančno moč, vezano na vojno industrijo (Pluton v drugi hiši v opoziciji z Merkurjem v osmi). Letos bo vse to postalo še bolj vidno, saj se ponovi natalna opozicija, ki opisuje ZDA kot vojne dobičkarje. To, kar lahko naredi Trump svoji državi, je, da jo nezavedno odpira sovražnikom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije