DUHOVNE MODROSTI

To so razlogi za vaše zastoje in blokade

Vzroka za skrbi ni, treba je upočasniti tempo in se spočiti. Dokler ne predelate potlačenih vsebin, ne morete napredovati.
Fotografija: V času krize se zavedajte, da je vse za nekaj dobro in da potrebujete premor, da predelate svoje vzorce.
Odpri galerijo
V času krize se zavedajte, da je vse za nekaj dobro in da potrebujete premor, da predelate svoje vzorce.

Vam je padla vibracija, ste se ujeli v neželene težke preizkušnje, ste ujeti v stare vzorce delovanja? Dvomite o duhovnih spoznanjih? Duhovni učitelji pravijo, da ni razloga za skrb, in navajajo nekaj glavnih razlogov, da se je vaš razvoj začasno ustavil.
V težkih trenutkih nam pade vibracija, posledično se naš duhovni razvoj ustavi. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
V težkih trenutkih nam pade vibracija, posledično se naš duhovni razvoj ustavi. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Blokade na duhovni poti so namenjene temu, da upočasnite tempo in se spočijete. Vaš um po vseh novih spoznanjih potrebuje čas, da se organizira, uravna sistem prepričanj, način zaznavanja sveta. Taki premori znajo biti sicer zelo naporni, vendar jih doživljajo vsi duhovni iskalci, zato niste nobena izjema. Vzrok je lahko tudi v tem, da potrebujete zdravljenje, saj so na plan privrele potlačene vsebine iz nezavednega uma ali preteklosti.

Preden jih predelate in počistite, ne morete napredovati na naslednjo stopnjo, saj vas priklepajo v trenutno resničnost. Duhovni učitelji poudarjajo tudi pogosto dejstvo, in sicer bolj ko verjamete, da ste prispeli na naslednjo stopnjo osebnostnega razvoja, bolj se vam bo zdelo, da ne vidite poti naprej in ste obstali.

Ne glede na to, kako si želite napredovati in stabilizirati frekvenco, bolj boste imeli občutek, da ste stisnjeni v kot, in negativni dogodki bodo pljusknili v vas z vso močjo, kot bi želeli preizkusiti, ali res verjamete, zaupate in ste res usvojili pretekle lekcije. V praksi morate pokazati, iz kakšnega testa v resnici ste, preden lahko napredujete.

Po začetnem navdušenju nad raziskovanjem življenjskih resnic boste v času zastoja z na novo pridobljeno modrostjo in povezanostjo spoznali, da ste še vedno samo duša v človeškem telesu, torej ste omejeni. Ker se obilje iz višjih sfer vesolja ne more samodejno uravnati z vašim trenutnim stanjem, boste kljub vsem duhovnim spoznanjem nemočni, nepotrpežljivi in vam bo neudobno. Tudi zbolite lahko.

Prav tako se lahko čutite odtujene od večine ljudi, saj drugi ne delijo vaših spoznanj in uvidov ter ostajajo ujeti v matrici. Čeprav si želite deliti svojo modrost z njimi, jo zavračajo kot nerealistično ali celo menijo, da niste povsem pri sebi. Čutite se necenjene, kot da imate zvezane roke, medtem ko se drugi zapletajo v stare vzorce, ki temeljijo na strahu, nezdravi navezanosti in sledenju nesmiselnim pravilom družbenih avtoritet.

Tudi to je lahko vzrok za vaš trenutni postanek na poti. Predelati morate svoje občutke in urediti odnose s svetom, preden nadaljujete duhovni razvoj.
 

Stari vzorci


Se spomnite trenutka, ko ste dobili jasno sliko o vsem, pogledali na svet in življenje iz višje vibracije ter spoznali, da odslej nič več ne bo enako? Za vse ste videli razlog in smiselno povezanost, če ju ni bilo, pa ste se zavedali, da boste prej ali slej spoznali širšo sliko ter da se vse dogaja z namenom. Poskusite tudi zdaj pogledati tako na svoje stanje.

Se spomnite, kako ste se počutili, ko ste spoznali, da ste bili ujeti v matrico te resničnosti, suženj sistema, ki zatira svobodno voljo in človekovo božansko iskro? Na to se opomnite vedno, ko ste v dilemi, ali bi ravnali po starem ali se potrudili ohraniti novo frekvenco, čeprav vam je trenutno težko in se ne premikate naprej.
V času krize se zavedajte, da je vse za nekaj dobro in da potrebujete premor, da predelate svoje vzorce.
V času krize se zavedajte, da je vse za nekaj dobro in da potrebujete premor, da predelate svoje vzorce.

Zavedajte se, da ste del prebujene kritične mase, ki ima nalogo vplivati na preostalo človeštvo, zato morate vztrajati pri delu na sebi z vsemi vzponi in padci. Vse se dogaja z razlogom, v pravem trenutku, vse je tako, kot mora biti. Zapomnite si to, sprejmite trenutno resničnost in pojdite s tokom naprej. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije