Teden z Luno

Kako kaže?
Fotografija: FOTO: Leon Vidic/delo Vidic Leon
Odpri galerijo
FOTO: Leon Vidic/delo Vidic Leon

Ponedeljek, 1. 6. Luna v harmonični tehtnici v trigonu s Soncem prinaša veliko priložnosti za radost, sodelovanje in povezovanje. Popoldne njen trigon na Venero prinaša veliko prijetnih čustev, lahko se zaljubimo ali se znamo veseliti lepih stvari. V odnosih bomo lažje ustvarjali harmonijo. Ko bo šlo za delo, bomo precej pasivni, lenobni.

Torek, 2. 6. Zaradi Luninih kvadratov na Pluton in Jupiter bo energija tehtnice iz ravnotežja, zaneslo jo bo v pretirane reakcije in dramatične odzive. Odgovornost nas bo obremenjevala. V nas se lahko nabira napetost, a nas bo šele Lunin prehod škorpijona ob 18. uri soočil z realnostjo in spodbudil za akcijo. Lunin prvi aspekt bo kvadrat s Saturnom, tako bo teža pritisnila na nas sprva s strahom, nato pa nas bo potisnila v delo.

Sreda, 3. 6. Luna v škorpijonu povezuje sekstil Merkurja in Urana, prinaša nekaj vznemirjenja in nemira, zanimive ideje in prebliske. Popoldne prihaja več strasti in zagona za akcijo. Dovolimo čustvom in strasti, da spodbujajo naše ustvarjanje in delovanje. V večernih urah so možni ustvarjalni uspehi in sreča v ljubezni.

Četrtek, 4. 6. Bližamo se polni luni, ki je tudi Lunin mrk, napetosti bodo naraščale. Lunini aspekti so spodbudni, najbolje jih je izkoristiti za finančno načrtovanje, vlaganje, modre odločitve, pogovore na banki. Popoldne bo šla Luna v prazno. Lahko nas zavede v brezdelje, toda notranja strast in napetost se bosta težko umirili, dokler ne prestopi v strelca in prinese več optimizma.

Petek, 5. 6. Zvečer bo Lunin mrk, in če nas življenje v tem tednu še ni šokiralo, nas lahko prav na dan mrka. Nekaj nepričakovanega, nepredvidljivega prihaja, vsekakor posledica preteklosti, ki nas močno vrže iz ravnotežja. Zjutraj Merkurjev sekstil na Uran prinaša uvide, kvadrat na Kiron pa opozarja, naj govorimo o svoji rani, da bi jo pozdravili. Čez dan bo napetost, vezana na odnose, naraščala, zvečer nam nekaj lahko hudo dvigne pokrov.

Sobota, 6. 6. Zaradi nemirne Lune v strelcu bomo težko našli sprostitev. Sončev kvadrat z Marsom, ki ga čutimo že nekaj dni, ni znak pomiritve in prijaznosti. Uporabimo ta ognjeni preboj, da se potisnemo v novo akcijo, ne za bitke. Najslabše bo, če ostanemo doma.

Nedelja, 7. 6. Luna v kozorogu bo spodbujala zanimive ideje, popoldne lahko prinese boleče besede in misli. Melanholija bo v zraku in naše misli bodo vlekle na plan stare rane. Če si organiziramo dan, se dvignemo nad to, pa se lahko imamo lepo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije