Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 3. 2. Luna v biku, ki teče v prazno do pol enih, nakazuje pasivno dopoldne, toda tokrat je v kvadratu z Merkurjem na zadnji stopinji vodnarja, tako da bo nekaj vznemirjenja in informacij, ki lahko prinašajo nemir ali močnejša čustva. Večer bo družaben, morali se bomo pogovarjati, izmenjevati svoje predstave in prepričanja. Večerni sekstil Venere in Saturna nakazuje dobro finančno načrtovanje ter zmago zvestobe, dolgotrajnih vezi nad vznemirljivimi strastmi in hrepenenji.

Torek, 4. 2. Luna v dvojčkih nas bo spodbujala h komunikaciji, druženju, povezovanju. Povečana bo radovednost, intelektualno bomo odprti za novosti. Vse do petih popoldne bodo naši dogovori smiselni in konstruktivni. Zvečer bomo močneje čutili lunin kvadrat na Neptun; s tem bo preveč misli in kaosa ter več želje po odklopu, pobegu.

Sreda, 5. 2. Zjutraj bo nekaj nemira, predvsem na cesti. Merkurjev sekstil na Uran prinaša zamisli in ideje pa tudi konstruktivno povezovanje. Najmočneje ga bo mogoče čutiti dopoldne. Popoldne bo več sentimentalnosti, saj se Luna veže s kvadratom na Venero, ki je na stopinji svoje višine, tako bo hrepenenja nekoliko več, vendar tudi kreativnosti. Zvečer bo več miru, notranje tišine in želje biti podpora najbližjim.

Četrtek, 6. 2. Luna v raku nas bo mirila. Imeli bomo več občutka za ljudi okrog sebe, več potrpežljivosti, ne bo se nam več mudilo. Skuhajmo kaj dobrega, še najbolj se nas bodo dotaknile enolončnice, saj bodo pobožale tudi dušo, ne le nahranile telo. Zvečer znamo iz muhe narediti slona in preveč dramatično doživljati situacijo.

Petek, 7. 2. Venera na zadnji stopinji rib nas bo odela v pravljično energijo hrepenenja in ljubezni, spodbujala navdih, a zaradi nje bomo precej pasivni in premalo konkretni. Luna v raku bo hotela nekoliko bolj pasivno delovanje, vendar nam avtoritete ne bodo dale miru, in to lahko prinaša občutek frustracije. Večer zna biti vznemirljiv in strasten, primeren za zabavo in odklop.

Sobota, 8. 2. Smo pred polno luno in v zraku bo več dramatičnih čustev. Luna v levu dramo še stopnjuje, in če želimo, da nas ne bo nosilo preveč, se je treba umiriti. Merkurjeva harmonična vez z luninimi vozli bo omogočala, da nam bodo pogovori pomagali do razumevanja drugih in pomirjanja napetosti.

Nedelja, 9. 2. Polna luna bo že zjutraj, tako bo napetost čez dan pojenjala in nas čaka radosten in zanimiv čas. Nujno je, da se podamo neki avanturi naproti. Lunin trigon na Mars pozno popoldne nas spodbuja, da se odpravimo na pustolovščino.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije