Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
astrologija, astro, luna FOTO: Thinkstock Getty Images/istockphoto

Ponedeljek, 20. 1. Luna v strelcu nas spodbuja k akciji. Dopoldne bo energija primerna za pogovore in dogovore, da s svojimi besedami navdušite druge, saj je Luna v sekstilu z Merkurjem. Sredi dneva bomo uživaški in ne ravno aktivni, razen če bo šlo za dobro hrano, pijačo in druge užitke. Proti večeru bo vedno več energije, upanja, zaupanja, poguma za nove začetke, saj bo Sonce zamenjalo znamenje in se bo Luna srečala z Marsom.

Torek, 21. 1. Še en dan z Luno v strelcu, toda zdaj bo raje razglabljal o vzvišenih idealih kot kaj konkretnega naredil. Še vedno bo v nas veliko nemirne energije, vendar jo bomo nekoliko težje uporabili za konkretne projekte. Kljub temu je dan lahko prikupno očarljiv.

Sreda, 22. 1. Luna v kozorogu nas bo privlekla nazaj na zemljo, k obveznostim, spodbujeni bomo za delo, načrtovanje, red. Dopoldne so možni novi pristopi k rutinskim načinom dela, saj se Luna harmonično povezuje z Uranom. Pozne ure bodo nekoliko bolj čustvene, kličejo k nežnosti in obuditvi ljubezni.

Četrtek, 23. 1. Začarani in hrepeneči bomo ali samo radostni, saj se Venera in Jupiter harmonično vežeta. Na srečo nas bo praktična Luna v kozorogu opominjala, da ne moremo začarano zreti v prazno, ampak se moramo pridno lotiti dela. Sončev kvadrat na Uran nas lahko naredi malo bolj samosvoje in uporne proti avtoriteti ali pa moramo globlje dihati, ko naši pubertetniki vztrajajo pri svojem. Kljub kvadratu nam povezava daje moč, da naredimo stvari po svoje.

Petek, 24. 1. Za nami je težka noč, marsikoga so zbudili strahovi. Luna potuje do pol treh po kozorogu v prazno, smo pred mlajem, kar daje precej počasen ritem. Bolj bomo uspešni pri rutinskih opravilih kot pri čem inovativnem ali ustvarjalnem. Lunin prehod v vodnarja prinaša poživitev, prevetritev, vznemirjenje in nepričakovane novosti. Večerni mlaj obljublja novo rast energij in v kratkem sveže projekte.

Sobota, 25. 1. Mlada luna prinaša več energije in v komunikativnem in radovednem vodnarju spodbuja ideje. Merkurjev sekstil k Marsu še dodatno spodbudi intelektualno, spodbuja hiter um, sposobnost vse prevetriti, odkriti nekaj novega, posebnega, na kar še nismo pomislili. Luna se prijetno veže na aspekt in vso intelektualno moč samo še podkrepi.

Nedelja, 26. 1. Luna v vodnarju teče v prazno. Namenjena je branju zanimive knjige, gledanju filmov, dokumentarcev o vesolju ali druge intelektualne spodbude, da na življenje pogledamo zunaj ustaljenih okvirov. Ali pa se družite s prijatelji in z njimi prevetrite intelektualne poglede.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije