ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
FOTO: Thinkstock

Ponedeljek, 16. 9. Noč je znala biti naporna, toda jutro prinaša več navdiha, sproščenosti in dobre volje. Tako bo zjutraj in dopoldne aktivno in nemirno Luno v ovnu moč izkoristiti za soočanje z izzivi, navduševanje drugih. Pozneje pa bo ista energija delovala manj prijetno, več bo pritiska, manj potrpežljivosti in negativna čustva lahko izbruhnejo. Besede so lahko težko orožje in rane ob njih globoke. Dovolimo si, da se odprejo, da jih vidimo in pozdravimo.

Torek, 17. 9. Vse do pol enih bo Luna v ovnu v praznem teku. Še vedno bo veliko intenzivne energije, s katero bomo lahko naredili dela, ki smo jih v preteklosti že nastavili. Nato pa bo energija postopoma postajala bolj mirna, uživaška, tudi bolj praktična. Toda tudi danes moramo paziti na odnose, saj se bodo odprle čustvene rane. Zvečer bo veliko nemira, ne bo lahko zaspati.

Sreda, 18. 9. Luna v biku nas umirja, obračajoči se Saturn zna pritisniti na nas z bremeni, toda kljub vsemu lahko počasi, a zanesljivo veliko naredimo. Popoldne bomo učinkoviti in res marsikaj naredili. Zvečer pa se nas bo dotaknila mirna in dušna energija, idealna za mini odklop ob dobri glasbi.

Četrtek, 19. 9. Izjemno učinkovit in praktičen dan. Še največ bomo naredili do četrte popoldne. Izostren bo občutek za finance. Nekaj lahko uredimo, rešimo, izboljšamo, popravimo. Znali se bomo boriti za vse, kar smo si zamislili. Dan je do štirih konstruktiven tudi za dogovore in pomembnejše nakupe. Od štirih pa bo vedno več pasivnosti in se bomo spreminjali v lenivce.

Petek, 20. 9. Luna v dvojčkih kliče, da se družimo, pogovarjamo, razumemo. Njen trigon k Veneri nam bo polepšal jutro. V zraku bosta harmonija in razumevanje, znali se bomo zabavati, igrati. Popoldne pa vas bo h komunikaciji in igri odpiral Lunin trigon na Merkur. Prikupen dan se obeta, izkoristimo ga. Pokličimo prijatelje, družimo se.

Sobota, 21. 9. Luna v dvojčkih bo nosila veliko vznemirjenja in razdvojenosti. Težko se bo zbrati, ustvariti red. Marsikdo bo dolgo spal. Popoldanske ure pa nosijo več energije, toda tudi možnost prepirov ali premočnih reakcij. Poleg zmede in nepraktičnosti bo v zraku tudi nekaj strahov in dvomov. Duhovno je to velik dan, vendar nas bo metalo iz ravnotežja.

Nedelja, 22. 9. Luna v raku prinaša mehkejšo in toplejšo energijo. Tako bomo laže sočutni in razumevajoči. Nekaterih se bo dotikal strah, razum nam bo hotel možnosti za prihodnost narediti precej bolj črne, kot so v resnici. Samo ne poslušajmo in se s srčnostjo in sočutjem posvetimo najbližjim.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije