ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: Neptun, luna, hipokamp, vesolje FOTO: Nasa
Odpri galerijo
Neptun, luna, hipokamp, vesolje FOTO: Nasa

Ponedeljek, 10. 6. Že zjutraj nas bo prvi lunin krajec vrgel iz ravnotežja. Veliki gibljivi križ Lune s Soncem, Jupitrom in Neptunom nas bo delal pretirano ustrežljive in preveč optimistične. Paziti moramo, da nas ta neutemeljeni optimizem ne pripravi k škodljivim odločitvam. Na srečo se Luna lepo veže s planeti iz kozoroga, kar pravi, da lahko ves entuziazem pozitivno izkoristimo, če si vzamemo čas za premislek in načrt.

Torek, 11. 6. Luna v tehtnici bo hrepenela po harmoniji in ljubezni. Želeli se bomo družiti in prijateljevati, se igrati in šaliti. Jutro je nakazano v harmoničnih energijah. Le v poznih večernih urah bo vedno več misli, lahko nas zanese opravljanje ali velika potreba hitro vse povedati. Pretirana mentalna energija nas lahko meče iz čustvenega ravnotežja.

Sreda, 12. 6. Luna v tehtnici hrepeni po harmoniji, toda njeni zahtevnejši aspekti sporočajo, da bo do nje težko priti. V jutranjih urah bo nekaj jeze in veliko občutka oviranosti. Neprijetni odnosi nas lahko mečejo iz ravnotežja. Ovire prinašajo skrbi in strahove. Sredi dneva bo nekoliko laže najti svetlo točko in videti pozitivne izide dogodkov. Popoldne bo nekaj več strasti, a tudi napetosti.

Četrtek, 13. 6. Luna potuje po škorpijonu, prinaša intenzivna čustva in borbenost. Zdi se, da se danes lahko borimo še konstruktivno in se postavimo na stran tistih, ki potrebujejo zaščito. Popoldne bo nekaj čustvene napetosti, živčnosti, ki nas bo še bolj potiskala v spremembe.

Petek, 14. 6. Še en dan škorpijonske energije, ki kliče, da si izborimo, kar nam pripada; Marsovi aspekti bodo barvali dan in spodbujali, da se postavimo za tisto, v kar verjamemo. Naša bitka bo občasno premočna in na drugi strani bomo imeli nepremakljive ovire. Toda Lunini aspekti so prijetni, videti je, da bomo znali priti do cilja in nas bo borba navdihovala.

Sobota, 15. 6. Luna v strelcu nas bo dvignila iz čustvene energije in nas odprla volji, da gremo in naredimo, kar si želimo. Znali se bomo povezovati in pogovoriti, k nam lahko pridejo zanimive informacije, ki nosijo napredek. Le sredi dneva bo nekaj napetosti in nestrpnosti. Paziti moramo, da nas idealizem ne odnaša predaleč.

Nedelja, 16. 6. Luna v strelcu bo prinašala navdih in nas odpirala življenju. Ker je njen dispozitor v kvadratu z Neptunom, bomo lahko raztreseni in nestvarni. To bo najmočneje čutiti v poznih večernih urah. Ne nasedajmo nikomur, ohranimo distanco do vsega in počakajmo na začetek tedna, ko nas bo kozorog ozemljil in nam pokazal stvari take, kot so.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije