ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Egon Cokan
Odpri galerijo
FOTO: Egon Cokan

Torek, 23. 4. Luna potuje po strelcu, tako prinaša optimizem, navdih in zalet, na krilih katerega bo mogoče marsikaj narediti. Sredi dneva naredi konjunkcijo na Jupiter, tako bo še toliko več pozitivne naravnanosti in tudi pozitivnih priložnosti. Sončeva konjunkcija z Uranom nam dalje občutek, da je vse mogoče, in nosi hitre, pozitivne spremembe.

Sreda, 24. 4. Luna je v resnem kozorogu, ki nam življenje kaže tako, kakršno je, hkrati pa nas rine v odgovornosti, v delo, in želi od nas, da naredimo največ, kot lahko, in najbolje, kot je mogoče. Njen jutranji trigon na Sonce govori o produktivnosti in jasnosti, kvadrat na Venero pa nas svari, naj ne pričakujemo preveč od drugih. V večernih urah se bodo resnost, skrb in pritiski kozoroga stopnjevali. Možni so spori.

Četrtek, 25. 4. V dopoldanskih urah nas bo Lunino potovanje po kozorogu še rinilo v odgovornosti in nas naredilo izjemno učinkovite. Popoldne in proti večeru pa bodo aspekti Lune vedno bolj zahtevni in lahko čutimo več naporov, pritiskov, možni pa so tudi čisto konkretni strahovi. Preprosto manj bo veselja, več bo odgovornosti. Na družbeni ravni lahko k nam prihajajo težje novice o skrajnem dogajanju.

Petek, 26. 4. Do pol dvanajstih bo Luna v kozorogu tekla v prazno, tako bomo do takrat nekoliko bolj mirni, toda v svojih zadolžitvah, odgovornostih. Nato nam nova energija Lune v vodnarju prinaša več vznemirjenja, potrebo po druženju, morje idej in podobno. Luna pozneje popoldne aktivira Marsove težke aspekte in prinaša manipulacijo, jezo in tudi nezgode, proti večeru pa še dodatni pritisk zaradi Luninega krajca.

Sobota, 27. 4. Naporni Marsovi aspekti naznanjajo več napetosti, nevarnosti nezgod pa tudi, da bomo premalo zbrani za delo, ki ga opravljamo. Na srečo Luna v vodnarju spodbuja druženje, komunikacijo in povezovanje, njeni spodbudni aspekti pa naznanjajo, da se bomo znali pogovoriti, izmenjevati ideje. V večernih urah bo prav živahno in zabavno.

Nedelja, 28. 4. V nedeljo bo potovanje Lune po vodnarju prineslo
spodbudno, vznemirljivo, hitro in družabno energijo. Veter bo najverjetneje odpihnil oblake in prinesel jasen dan z več optimizma in dobre volje. Začnimo dan zgodaj in pojdimo že zjutraj na lepše, krajše ali daljše potovanje, saj bo potovanje tisto, kar potrebujemo na tak dan.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije