ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže?  
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Ponedeljek, 12. 11. Luna v kozorogu je v rastoči fazi, v konjunkciji s Plutonom in v sekstilu s Soncem, Venera je v zadnjem tednu retrogradnosti. Danes se boste srečali z zanimivim izzivom, če boste izbrali ponujeno delo ali sodelovanje, boste morali vanj vložiti veliko energije. Dober dan je za sodelovanje, organizacijo in marljivo delo, ne pa za finančne zadeve ali pogodbe.

Torek, 13. 11. Luna v kozorogu bo v kvadratu z retrogradno Venero in Uranom, okoli 17. ure bo vstopila v vodnarja in se srečala v sekstilu z Jupitrom. Dopoldne bodo prevladovale dinamične energije, preveč podatkov bo, zato se boste izogibali delu, bolj vas bo privlačilo druženje in raje boste tja usmerjali energijo. Popoldanski čas bo pomagal pri zbranosti, stvari boste lahko izboljšali in uredili.

Sreda, 14. 11. Luna v vodnarju bo v sekstilu z Merkurjem, še zadnji dan, ko bo mogoča komunikacija o prihodnjih projektih, saj se bo čez nekaj dni Merkur obrnil v retrogradno gibanje. Dan je primeren za nakupe ali prodajo, vendar ne za sklepanje novih poznanstev ali pogodb o sodelovanju. Dobro položen Merkur bo pomagal pri vzpostavljanju ravnovesja.

Četrtek, 15. 11., prvi krajec Rastoča Luna bo danes naredila prvi Lunin krajec, Mars bo v sekstilu z Uranom, kar bo prineslo zanimiva srečanja, zamenjave stvari, za katere se lahko dogovorite, a podatki se lahko zamenjajo, zato vse dvakrat preverite. Danes je tudi zadnji dan retrogradne Venere, dobili boste ideje, kako boste drugače krenili naprej.

Petek, 16. 11. Luna v ribah bo zgodaj zjutraj v konjunkciji z Marsom, nato v kvadratu z Jupitrom in sekstilu s Saturnom. Zelo dober dan bo, srečni dogodki se obetajo, na pravi način se boste lahko dogovorili, dobra novica prihaja, energija pa je primerna tudi za delovanje, saj bo vaš trud obrodil prave rezultate. V komunikaciji bo kaos, kajti Merkur je stacionaren in se obrača v retrogradno gibanje. Bodite še posebno previdni v prometu.

Sobota, 17. 11. Luna v ribah bo v kvadratu z retrogradnim Merkurjem in konjunkciji z Neptunom. Dan bo kaotičen, najbolje je nič delati, čeprav bo hkrati močan Neptunov vpliv prinašal intuitivne rešitve in drugačen pogled na situacijo. Zdelo se vam bo, da se vse drugače razvija, kot ste načrtovali.

Nedelja, 18. 11. Luna v ribah bo še vedno povzročala kaotično in lenobno vzdušje, čustveno boste preobčutljivi, sitni in nagnjeni k sporom. Popoldne bo Luna vstopila v energičnega ovna in se srečala v lepem aspektu s srečnim Jupitrom. Odprlo se bo veselje, svetloba bo spet zasvetila v vaš dom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije