ZVEZDNE NOVCE

Teden v zvezdah: Vikend zna biti naporen

Ko sem junija pisala članek o tem, kakšnega pol leta nas čaka, sem omenila, da bo 16. 10. vrh napetosti, vezanih na jesen.
Fotografija:  FOTO: Nasa/jpl/usgs
Odpri galerijo
 FOTO: Nasa/jpl/usgs

Včerajšnji mlaj je prinesel turbulentno energijo nepričakovanih sprememb, krizo, strah. Čeprav mlaj naznanja nekoliko napornejši lunin mesec, je tudi znak, da bo nekaj več energije in volje kot v prejšnjem tednu. Še vedno pa nas retrogradni Mars sili, da si izborimo določene bitke za nazaj, in nas uči, da delamo s svojo jezo in nemirom, poglobimo razumevanje o svojih načinih postavljanja meja in doseganja ciljev. Zaradi retrogradnosti bo onemogočano sprotno postavljanje meja in v nas se lahko nabirata jeza in napetost. Ne pozabimo na gibanje, delo, šport in naravo, saj so to najboljša zdravila neizraženih notranjih napetosti. Merkurjevo potovanje nazaj je postalo rutina in nas kliče k obratu navznoter in k predelovanju preteklih treh mesecev ter zaključevanju stvari.

Vikend zna biti naporen. Več bo občutka omejenosti, oviranosti, kot da nas vse ustavlja.

V nedeljo, 18. 10., bo Sončev kvadrat s Saturnom nosil občutek bremen, omejitev. Isti dan bo opozicija Venere in Neptuna, zaradi katere se lahko prebudijo hrepenenja. Spodbuja ustvarjalno energijo, a lahko privede tudi do razočaranj.

V ponedeljek, 19. 10., imamo ponovni Marsov kvadrat z Jupitrom, ki prinaša pretirano, nepošteno akcijo ali lenobno nezainteresiranost za situacijo. Na finančnem področju lahko poslušamo o krajah in nepoštenosti. Isti dan je Venera v trigonu z Jupitrom, kar prinaša več radosti in finančne priložnosti.

V torek, 20. 10., bo druga opozicija Merkurja in Urana, spet se bodo stvari hitro spreminjale, nas nervirale. Ker je Merkur retrograden, bodo povezane z nečim iz preteklosti, kar smo spregledali ali se nam ni zdelo pomembno.

V sredo, 21. 10., bo Venera tvorila trigon s Plutonom, poglobila odnose, povečala strasti, zbudila čut za finance.

V četrtek, 22. 10, bo Sonce vstopilo v škorpijona in v celoti se bomo potopili v energije jeseni. Imeli bomo več časa, da se poglobimo vase in pregledamo svoje doživljanje, razmišljamo o prednikih in svojih temeljih. V dolgih jesenskih nočeh pa se odpirajo tudi vrata, da se poglobijo in še bolj prepletejo ljubezenski odnosi.

Ko sem junija pisala članek o tem, kakšnega pol leta nas čaka, sem omenila, da bo 16. 10. vrh napetosti, vezanih na jesen. Tako lahko pričakujemo naporne vrtiljake, hitre spremembe. Toda hkrati je treba razumeti, da nam nebo daje tudi zelo veliko priložnosti za srečo, zadovoljstvo, tudi finančno bomo zmogli. Torej ohranimo pozitivno naravnanost in se zavedajmo, da se bodo vsi ti vrtiljaki tudi umirili in bo življenje postopoma, korak za korakom, spet bolj umirjeno in stabilno.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije