Teden v zvezdah: padajoča Luna

Kakšen bo teden?
Fotografija: FOTO: Ipopba, Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Ipopba, Getty Images, Istockphoto

Včeraj smo tudi uradno vstopili v pomlad in z njo bodo daljši dnevi odganjali strah. Ingres, ki kaže dogajanje to pomlad, obljublja več sodelovanja, povezovanja, boljših idej in napredek, tudi načrtno delovanje. Polna dvanajsta hiša lahko še vedno nekoliko bolj obremenjuje zdravstvo, bolnišnice, toda lahko je tudi znak, da se zbirajo določene temne energije, ki jih ne bomo želeli videti in se soočiti z njimi. Padajoča Luna vse do torka, 24. 3., prinaša pripravo na nove začetke in nakazuje zaključevanje luninega ciklusa, v katerem smo se morali soočati s širitvijo virusa ter strahovi in paniko. Saturnov prihod v vodnarja 22. marca kaže, da se bodo strahovi počasi umirili, da se bomo navadili na situacijo, v kateri smo se znašli.

Merkurjeva in Uranova pozitivna povezanost z luninimi vozli nakazuje globalno povezanost vseh in kako so lahko družabna omrežja koristna, da smo povezani, se podpiramo in si pomagamo. Že tretji sekstil Merkurja in Urana, ki bo eksakten 22. 3., prinaša jasnino in zanimiva spoznanja. Vse do ponedeljka bo Mars aktiviral veliko konjunkcijo Jupitra in Plutona, ki bo eksaktna šele 5. 4. Ta velika konjunkcija naznanja finančno krizo, s katero se bomo morali soočati. Čeprav se bomo navadili na pazljivost in življenje doma, se bomo soočali s poslovnimi in finančnimi posledicami, ki jih prinašajo posebne razmere. Marsikatero podjetje, ki je že tako viselo na nitki, se bo moralo odločiti za zaključek delovanja. Tudi politična realnost bo se bo postopoma izrazila v svojih pozitivnih in negativnih vidikih. Predvidevam, da se bo od mlaja, 24. 3., krivulja okuženih postopoma umirjala. Bo pa prišla kljub vsemu na dan ranljivost, rana, politična ali gospodarska, še vedno se bo treba soočati z omejitvami. Smo pa lahko gotovi, ker bo mlaj v karti za Ljubljano na zenitu, da se bodo javno pokazale določene problematike, s katerimi se bo treba soočati.

Omenjeni torkov mlaj je na srečo v sekstilu s slovenskim Saturnom, torej bomo zmogli in znali narediti red ter z načrtnostjo in resnostjo sanirati stvari. V sredo bo Sonce v eksaktni konjunkciji s Kironom. Ne le družbeno, tudi osebno se bo treba soočati z ranjeno samozavestjo in najti pot, da nam ranjena samopodoba ne bo vzela moči, da izpeljemo, kar mislimo, da je prav. Kriza bo imela še popotresne sunke, ni še konec problemov, imela bo tudi konkretne finančne in družbene posledice, vendar z astrološkega vidika sklepam, da se bodo zapleti postopoma umirjali, da se bomo prilagodili in kmalu nas bo bolj strah finančnih posledic kot pandemije. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije