Teden v zvezdah

Kako kaže? 
Fotografija: Mihaela Malečkar FOTO: Katja Golob
Odpri galerijo
Mihaela Malečkar FOTO: Katja Golob

Luna pada, vse do četrtka potuje proti zadnjemu kvadratu, kar pomeni, da smo v aktivni fazi, torej razumemo okoliščine in smo pripravljeni trdo delati, da končamo projekte, začete v prejšnjih tednih. Vikend je nakazan v intelektualno in ustvarjalno zelo spodbudnih vibracijah.

Merkur se danes povezuje s trigonom na Pluton, zato se bo hitreje odkrilo skrivnosti, beseda bo imela večjo moč, hkrati se bo z besedami lažje manipuliralo. Po eni strani nam bo dana možnost uvideti ozadje in s pogovorom nekaj težkega spustiti, po drugi pa se odpirajo zanimivi finančni načrti. Jutri se Merkur harmonično povezuje z Jupitrom, kar prinaša optimistično misel, visoke ideale, željo razumeti, se naučiti, spoznati, spodbudne novice. Jutri se s sekstilom povezujeta Sonce in Neptun, iz bika v ribe, tako bo priložnosti za ustvarjanje veliko. Omenjeni sekstil predstavlja tudi mir in občutenje celovitosti.

Vikend zna biti prijeten, prihajajoči teden pa prinaša kar več stop znakov in omejitev. Trije planeti se bodo ustavili in obrnili nazaj. Prvi Saturn v ponedeljek, 11. 5., pritiski in obremenitve bodo veliki. Lahko bomo samo utrujeni do kosti, za marsikoga bo kmalu po obratu jasno, s katerimi težavami se bomo morali znova ukvarjati. Venera se obrača 13. 5. in kliče, da premislimo o preteklih odnosih, predelamo sprejete finančne odločitve, minula srčna hrepenenja. V financah, ljubezni in radosti bomo nekako potegnjeni nazaj in ne bo druge, kot da omenjeno predelamo.

15. 5. se obrača še Jupiter, čutimo lahko brezup, zdelo se bo, da bo upanje in razvoj treba najti v sebi in se življenje ne bo hotelo lahkotno in tekoče odvijati naprej. Čeprav bo to obračanje nazaj zategnilo vajeti hitrosti dogodkov, bo tudi nekaj drugih aspektov barvalo to obdobje.

11. 5. nas bo jezil kvadrat Merkurja in Marsa v dopoldanskih urah, prehod Merkurja v svoje znamenje bo prinesel hitrejšo misel in vsestranskost. 12. 5. se bo Merkur harmonično povezal s Saturnom in bomo stvarni, skoncentrirani in si bomo bolje zapomnili stvari, dan je primeren za načrtovanje. V torek se Mars z zadnje stopinje vodarja harmonično povezuje z vozli in nakazuje moč tovarištva in sodelovanja.

13. 5. bo Mars v ribah in nato nekaj tednov prinašal več volje do ustvarjanja, a manj borbenosti in fizične energije. V petek Sonce z zvezde Kapulus tvori trigon na Pluton in naznanja, da bo nekemu temnemu človeku uspel pomemben cilj. Pazimo, da ne delujemo iz sebičnega in agresivnega hotenja.
Naužijmo se optimizma in navdiha čez vikend. Potem pa potrpežljivo v nov teden.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije