ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah

V tem času odprimo um za novosti in drugačnosti, zapišimo si ideje, ki se lahko materializirajo tudi pozneje.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Vikend bo v energijah trigona Jupitra in Urana, idealistov, ki nas odpirata za novo, napredno. Ta trigon v temne dneve prinaša novo jasnino in predvsem upanje. Ker je zemeljski, bo njegovo energijo mogoče konkretno izkoristiti za poslovno in finančno področje. V tem času odprimo um za novosti in drugačnosti, zapišimo si ideje, ki se lahko materializirajo tudi pozneje. Pomembno je, da jih ne spustimo. Vpliv se bo ohranil tudi na začetku naslednjega tedna.

Merkur in Sonce v strelcu nas nekoliko povzdigujeta z optimizmom in navdihom ter sporočata, da je čas, da se pripravimo na novo luč, ki prihaja, med drugim tako, da z lučkami osvetljujemo domove. Dovolimo si nekaj lahkotnosti, da nas resnost kozoroga povsem ne prevzame. Intenzivna, strastna in borbena energija Marsa bo nekoliko ohlajena zaradi sekstila k Saturnu, ki bo v četrtek, 19. 12. Tako ohlajen Mars dobi dodatno kakovost trpežnosti, vztrajnosti, delavnosti, discipline, zato je čas idealen za začetek telesne vadbe, kombinacija kliče k smučanju.

Od srede bo energija intenzivna in globoka s trojno paralelo Merkurja, Venere, Plutona. Strast nas bo gnala k razumevanju, pisanju, ustvarjanju, sploh z rokami. Venera potuje po koncu kozoroga brez pomembnejših aspektov, tako da bomo v zasebnih odnosih še vedno nekoliko hladnejši, premišljeni in z več nadzora nad sabo, tako da nas ne bo lahko zmesti in začarati. Luna počasi pada, v četrtek, 19. 12., bo zadnji krajec, kar nam da vedeti, da bo še zelo aktivno, iskali bomo rešitve, se soočali z ovirami, toda zrelo, s širšim razumevanjem situacije tudi lažje iskali rešitve. Zadnji Lunin krajec nosi konstruktivno energijo, saj se Luna s trigonom veže na Venero ter prinaša družinsko skladje in harmonijo. Ker je opozicija Lune in Lilit kotna, lahko pride na dan sramotna novica o pomembni slovenski ženski. Poudarjen strelec v karti zadnjega krajca prinaša optimizem, toda tudi manj stvarnosti in več zmede zaradi Merkurjevega kvadrata na Neptun. Vreme okrog četrtka je lahko nekoliko vlažno, toda ne za dolgo.

Vikend in začetek prihodnjega tedna se nas bosta dotikala z veselimi, optimističnimi energijami, ki prinašajo ideje o napredku in konkretno izboljšanje finančnega in poslovnega delovanja. V sredo in četrtek nam lahko nekoliko ponagaja vreme, predvidevam, da bo v zraku nekoliko več vlage. Prav takrat bi lahko bila v Sloveniji neka pomembna ženska omadeževana. Na energijski ravni bo okrog četrtka nekoliko več optimizma, a tudi več naivnosti, laži in zavajanja. Kljub temu bomo znali navzven prikazati harmonijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije