ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Z včerajšnjim dnem smo tudi uradno zaplavali v poletje, saj je Sonce v svojem največjem odklonu do ekvatorja in na severni polobli v največji bližini z Zemljo, zato so dnevi tako zelo dolgi in sonce tako močno.

Astrološko to pomeni, da je Sonce vstopilo v raka, kjer sta tudi Mars in Merkur, tako da bo energija raka, počitka, zasebnega in domačega, vedno bolj izrazita in sem ter tja se bo kregala s kozorogovsko učinkovitostjo, ki nas ima zdaj že dolgo v svojih rokah. Potrebovali bomo malo tudi odklopa in nikar se preveč ne obremenjujmo zaradi tega.

​Konec tedna bo v energijah bližajočega se gibljivega T-kvadrata Venere, Jupitra in Neptuna, s slednjim na vrhu. To je dokaj pasivna energija, ki nas bo klicala k ljubezni, romantiki pa tudi počitku in odklopu. Najbolj idealno bi bilo biti v tem času nekje ob morju in počivati, saj se bo znižala učinkovitost. Toda isti T-kvadrat bo nosil navdih in spodbujal ustvarjalnost.

Tudi če ga v tem času ne uresničujemo konkretno, se bo vse to rojevalo v nas in pripravljalo za poznejšo manifestacijo. V ljubezni zaradi prevelikih pričakovanj lahko čutimo razočaranje ali nas nosi neka vznesena ljubezen, ki ni nujno realna. Na finančnem področju pa moramo biti previdni, saj so možne napake, skrivnosti, laži ali pretiravanje. Vpliv te konfiguracije bomo najmočneje čutili 24. 6., saj se bo takrat z njim povezala tudi Luna ter dodala nekaj čustvene občutljivosti in dramatične odzive.

V tem tednu bo tvorila zadnji krajec 25. 6., tako da nas v tem tednu življenje kljub vsemu kliče, da pregledamo, kaj lahko naredimo še bolj kakovostno in svoje znanje in izkušnje prenesemo na druge. V četrtek, 27. 6., se bo Sonce pozitivno povezalo z Uranom, kar prinaša nekoliko več jasnosti in izvirnosti pri delu. Še najbolj izvirni bomo pri zasebnih zadevah ali tistih, vezanih na dom (stanovanje, hišo) ali družino. Bolj zavestno bomo sledili svoji notranji odločnosti in znali k izzivom pristopati domiselno.

Isti dan pa bosta Sonce in Kiron tvorila kardinalni kvadrat, zato bomo hkrati predelovali rane lastne vrednosti in moči. V četrtek se zgodi še prehod Merkurja iz raka v leva in bo naš razum spet nekoliko manj čustven in usmerjen v preteklost, ampak vedno bolj strasten in usmerjen v prihodnost. Toda Merkur je vedno bolj počasen, saj se bliža točki obrata. Nismo še v celoti pripravljeni iti v novo, bolj se nam to kaže kot ideja, zamisel, vizija.

Čaka nas lep, prijeten in miren teden. Odnašajo nas lahko samo prevelika pričakovanja, zapravljivost in lenoba.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije