ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah

Spet je pred nami razburljiv astrološki teden s padajočo luno in retrogradnim Merkurjem.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Stvari se bodo usmerile v preteklost in jasne nam bodo postale napake, ki jih bomo morali analizirati, da jih ne bomo več ponavljali. Strelčevo obdobje nam bo prineslo zimske temperature. Povezujemo se lahko s podzavestnimi izkušnjami in se spomnimo stvari, ki smo jih nekoč že delali in jih lahko zdaj znova obudimo. Popelje nas lahko tudi v intuitivno razmišljanje ter domišljijski svet. Prav zato je strelec mistično znamenje, napol energijsko, in ljudje, rojeni v njem, povzemajo njegove lastnosti ter skoraj nikoli ne poznajo izjave, da nekaj ni mogoče. Te strelčevske narave se bomo navzeli prav vsi v tem čudovitem obdobju, ki nas bo izpolnjevalo s svežo energijo.
Proti koncu tedna bo Venera spet v opoziciji z Uranom, kar lahko na površje spravi konflikte glede financ ali projektov, ker je Merkur retrograden. To se bo še najbolj izražalo v družinskem življenju. Seveda to ne velja za ljudi, ki zavestno rešujete vse izzive, saj vam bo ta aspekt omogočal jasen vpogled v spremembe, ki jih morate storiti na področju financ.
Padajoča luna in retrogradni Merkur nam bosta pomagala pri uresničevanju vseh ciljev, v katere ste vlagali energijo od septembra naprej. Čaka nas pozitivno naravnan teden, pri katerem naj bo počitek postavljen pred delo, saj boste le v trenutkih spokojnosti lahko dobivali prave informacije in bo druženje potekalo na lahkoten način.
Na nebu se bodo v tem tednu v konjunkciji srečali pomembni planeti. Tem aspektom rečemo kazimi, kar pomeni, da planet zasveti z dvojno močjo, to pa nam bo prineslo izjemno pomembne informacije. Močno bosta poudarjeni intuicija, v ponedeljek sta Sonce in Jupiter kazimi, kar prinaša veliko širitev in podporo. V tem pogledu bo teden res vsestransko izpolnjen. Še enkrat bom opozorila, da se v času retrogradnega Merkurja ne dela novih korakov, ne podpisuje novih pogodb, pač pa se ureja le stvari za nazaj. Ker je Venera direktna, je čas primeren za to, da z novimi energijami plemenitimo odnose in se globlje povežemo.
V torek bo pomemben dan, ker bosta dva kazimi aspekta, Sonce in retro Merkur ter Jupiter. Izjemna energija omogoča, da se pogovorite o pomembnih stvareh, izrečete tisto, česar do zdaj niste. Dan bo prinesel podporo, zato zagrabite priložnosti, ki se vam ponudijo.
Uživajte v lepih dnevih, dobrem počutju in veselih trenutkih. Le zadnji lunin krajec v petek bo precej dinamičen, na čustvenem področju se boste na novo prebudili, ravnali boste drugače kot običajno in zato naredili korak naprej v osebnem življenju.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije